Η Premier League και η… λογική της: Τιμώρησε VAR και επόπτη, «παράπονα» και η Γουλβς!

Γεγονός είναι η τιμωρία του επόπτη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, αλλά και του υπεύθυνου στο VAR, τη στιγμή που ο Στίβεν Χούπερ δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση, προκαλώντας τα παράπονα ακόμη και της Γουλβς!



Η Premier League και η… λογική της: Τιμώρησε VAR και επόπτη, «παράπονα» και η Γουλβς!

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό πως ο Χάουαρντ Γουέμπ απολογήθηκε στη Λίβερπουλ για τα σφάλματα που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία της αναμέτρησης της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ και κυρίως, για το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας.

Αισίως, η Premier League αποφάσισε να πάρει θέση και κάπως έτσι, έχουμε δύο τιμωρίες, με φόντο τις δύο εναπομείναντες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής. Ο επόπτης του Τότεναμ – Λίβερπουλ, Νταν Κουκ δεν θα βρεθεί στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπρέντφορντ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ντάρεν Ίνγκλαντ, που θα βρισκόταν στον VAR, στο ματς της Δευτέρας, ανάμεσα στη Φούλαμ και την Τσέλσι.

Ωστόσο, ακόμη και αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει νέες συζητήσεις, καθώς το όνομα του διαιτητή, Στίβεν Χούπερ, δεν συμπεριλαμβάνεται στις «τιμωρίες», με ανθρώπους της Γουλβς να σχολιάζουν το γεγονός.

Ο λόγος; Διότι ο ρέφερι της συνάντησης της Λίβερπουλ στο Λονδίνο, ήταν και αυτός που στην πρώτη αγωνιστική, δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ τους σε μαρκάρισμα του Ονάνα. Και κάπως έτσι, η «ζωή» στην Premier League συνεχίζεται κανονικά…

Δημήτρης Μανάκος