Ο Ποστέκογλου έχει κάνει ένα ολόκληρο γήπεδο να τραγουδάει για εκείνον (vid)

Η επίδρασή του στην Τότεναμ τη φετινή σεζόν είναι τεράστια. Η ομάδα του καταφέρνει ν' αποκτήσει ταυτότητα, την οποία έχανε με τρομερή ταχύτητα τα προηγούμενα χρόνια. Λίγο μετά το 2-1 επί της Λίβερπουλ και τη διατήρηση του αήττητου σερί, όλο το γήπεδο τραγουδούσε για εκείνον. Ο Άγγελος Ποστέκογλου, έχει προσφέρει... ζωή στα «σπιρούνια».  



Ο Ποστέκογλου έχει κάνει ένα ολόκληρο γήπεδο να τραγουδάει για εκείνον (vid)

Πρόκειται για μόλις τον 2ο προπονητή στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ που έχει πετύχει να μην υποστεί αρνητικό αποτέλεσμα στις 7 πρώτες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος η Τότεναμ.

Επίσης, πρόκειται για μόλις τον 2ο προπονητή στα χρόνια της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος, που η ομάδα του σκοράρει 2+ φορές στα πρώτα 7 ματς της αγωνιστικής περιόδου.

Τα «σπιρούνια» έχουν αλλάξει, ο κόσμος ονειρεύεται, βρίσκει συνεχώς κίνητρα και λόγους για να βρεθεί στο γήπεδο, στηρίζει δυναμικά την ομάδα και ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο δημιουργός όλης αυτής της κατάστασης.

Λίγο μετά το 2-1 επί της Λίβερπουλ, το γήπεδο τραγουδούσε για εκείνον και φυσικά ο κόουτς των Λονδρέζων δεν μπορούσε να μην αφιερώσει λίγο χρόνο για να ευχαριστήσει τους οπαδούς.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης