Το «τρολάρισμα» της Κάρντιφ για τον Γούτα, η νίκη των… Ελλήνων και τα Play – off!

Βασικοί Γούτας και Σιώπης, τέταρτη σερί νίκη για την Κάρντιφ στην Championship και 6η θέση στη βαθμολογία, που στο τέλος της σεζόν οδηγεί στα Play – off. Όλα βαίνουν καλώς για την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ και κατά συνέπεια, ακόμη και το… Twitter, βρίσκεται στα καλύτερά του, με φόντο τον Έλληνα στόπερ!



Το «τρολάρισμα» της Κάρντιφ για τον Γούτα, η νίκη των… Ελλήνων και τα Play – off!

Σπουδαία νίκη της Κάρντιφ επί της Ρόδεραμ, στην 9η αγωνιστική της Championship, με την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ και των Δημήτρη Γούτα και Μανώλη Σιώπη, να πανηγυρίζει για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα στην 2η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα σκληρό ματς, χωρίς πολλές φάσεις και καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά οι Ουαλοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 56ο λεπτό, με τον Ετέτε.

Λίγο νωρίτερα, ο Δημήτρης Γούτας είχε «κιτρινιστεί», όπως άλλωστε και ο Μανώλης Σιώπης, αλλά η Κάρντιφ φρόντισε να βρει έναν διαφορετικό τρόπο για να δείξει την… αγάπη της στον Έλληνα στόπερ, αναρτώντας μία φωτογραφία από ένα δικό της κόρνερ και δείχνοντάς πώς τραβούσαν τη φανέλα του οι φιλοξενούμενοι.

Λεζάντα στη φωτογραφία; Το ότι οι παίκτες της Ρόδεραμ τσακώνονται για το ποιος θα πάρει τη φανέλα του…

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό από τον Πέρι και κάπως έτσι, η Κάρντιφ ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ούσα ξεκάθαρα πλέον σε «τροχιά» Play off!

Δημήτρης Μανάκος