Η τρομερή Άστον Βίλα σμπαράλιασε την Μπράιτον με έξι γκολ!

Η Άστον Βίλα είναι ο λόγος που η Μπράιτον εν έτει 2023 υπέστη την μεγαλύτερη ήττα της σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, αφού οι «χωριάτες» ήταν ασταμάτητοι και μέχρι το φινάλε του μεταξύ τους ματς έστελναν την μπάλα στα δίχτυα για να φτάσουν στο τρομερό 6-1! 



Η τρομερή Άστον Βίλα σμπαράλιασε την Μπράιτον με έξι γκολ!

Εμφάνιση... έξι αστέρων από τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ που δεν «μάσησε» από την φετινή δυναμική της Μπράιτον, την υποδέχθηκε στο «Βίλα Παρκ» και της έδωσε το πιο γερό μάθημα της παρουσίας της στην Πρέμιερ Λιγκ! 

Οι «χωριάτες» μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ήθελαν να σκοράρουν και ν' ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ όσο ψηλότερα ήταν εφικτό! 

Ο Όλι Γουότκινς πέτυχε χατ-τρικ στην αναμέτρηση του Σαββάτου, όπου η Βίλα από το πρώτο ημίωρο είχε καταφέρει να αιφνιδιάσει άπαντες και να επιδείξει τρομερή αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο, σκοράροντας τρεις φορές! Στο 14ο και το 21ο λεπτό τράνταξε τα δίχτυα του Τζέισον Στιλ, για να φτάσει στο δεύτερο χατ-τρικ του για τη φετινή σεζόν στο 65', με τη βοήθεια από μια μικρή κόντρα στον Γουέμπστερ. 

Μάλιστα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς έγινε ο πρώτος με περισσότερα από ένα χατ-τρικ για την Βίλα σε μια αγωνιστική περίοδο, μετά τον Άντι Γκρέι από την ποδοσφαιρική χρονιά 1976-1977! 

Το αυτογκόλ του Εστουπινιάν είχε δώσει προσωρινά προβάδισμα τριών τερμάτων στους θριαμβευτές στο 26', ο Ανσού Φατί κατάφερε να σκοράρει για την Μπράιτον με την έναρξη του δευτέρου μέρους έχοντας την ελπίδα πως θα μπορούσε να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, όμως, αυτό πήρε άγρια τροπή για τους «γλάρους». 

Ο Ράμσεϊ στο 85ο λεπτό και ο Ντάγλας Λουίζ στο 90' + 7' διαμόρφωσαν το τελικό 6-1 για τους «χωριάτες» του Έμερι που ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε ένα από τα πιο άσχημα μεσημέρια της Μπράιτον εδώ και πάρα πολλούς μήνες... 

Κώστας Ζάλιαρης