Η ευκαιρία της Νιούκαστλ να κάνει... καλή εντύπωση στον Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ επισκέπτεται το Νιούκαστλ την ερχόμενη εβδομάδα για την αναμέτρηση με τις... ευρωπαίες «καρακάξες» του Έντι Χάου και ο αγγλικός σύλλογος θα θέλει να προκαλέσει την καλύτερη εντύπωση στον Γάλλο σούπερ σταρ. Γιατί οι Σαουδάραβες στην ιδιοκτησία, θέλουν το κλαμπ να «μεγαλώσει» ακόμα πιο πολύ...



Η ευκαιρία της Νιούκαστλ να κάνει... καλή εντύπωση στον Μπαπέ!

Η Παρί θα κοντραριστεί με τη Νιούκαστλ στο «St. James' Park» στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ (04/10) και ο κόσμος της αγγλικής ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν, ονειρεύτηκε τον Κίλιαν Μπαπέ με την ασπρόμαυρη φανέλα. 

Η παρουσία και οι βλέψεις των Σαουδαράβων στο ιδιοκτησιακό της ομάδας, διατηρούν τους οπαδούς σε ετοιμότητα για τα μεγάλα «μπαμ» στις μεταγραφές στο άμεσο μέλλον, με τον σύλλογο ήδη να έχει «ψηλώσει» και να θεωρείται πια απόλυτα υπολογίσιμη δύναμη στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Ο Μπαπέ έχει τα δικά του «επεισόδια» στο Παρίσι, κάτι που ειδικά φέτος το καλοκαίρι πήρε τρομερές διαστάσεις και οδήγησε τον ποδοσφαιριστή μέχρι και στο περιθώριο από τις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας. Ναι μεν το δικό του όνειρο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ δείχνει να ετοιμάζεται για την απόκτηση του Γάλλου, κατόχου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, ωστόσο, στη Νιούκαστλ βρίσκονται πλέον σε κατάσταση που δεν παρατούν κανένα φιλόδοξο πρότζεκτ. 

Και ο Μπαπέ είναι ένα από αυτά, με την Πρέμιερ Λιγκ, ως κορυφαία Λίγκα της ηπείρου, να είναι λογικό να βρίσκεται κάπου μέσα στο μυαλό του παίκτη, έστω και για τα επόμενα χρόνια... 

Κώστας Ζάλιαρης