Αν ο Ζότα σταματήσει το ποδόσφαιρο, θα βγάζει τα «προς το ζην» παίζοντας… PlayStation (vid)

Ο Ντιόγο Ζότα το «καίει» στο EA Sports FC 24, αλλά έχει βγάλει ένα βασικό συμπέρασμα: αν ποτέ χρειαστεί να αλλάξει επάγγελμα, θα μπορούσε να παίζει… video games για να καλύπτει τις βασικές οικονομικές του ανάγκες…



Αν ο Ζότα σταματήσει το ποδόσφαιρο, θα βγάζει τα «προς το ζην» παίζοντας… PlayStation (vid)

Το EA Sports FC 24 επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες, όμως ο Ντιόγο Ζότα το έχει ήδη πιάσει στα χέρια του και φαίνεται πως τα πηγαίνει… εξαιρετικά.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ παίζει συστηματικά την 1η έκδοση του παιχνιδιού που αντικαθιστά το FIFA και στα social media διέρρευσαν τα έσοδα που έχει συγκεντρώσει στο Ultimate Team έως τώρα.

Σε ένα screenshot, φαίνεται ο λογαριασμός του Ζότα να έχει ήδη σχεδόν 20.000 νομίσματα, γεγονός που αναδεικνύει και τον χρόνο που περνάει μπροστά από την κονσόλα.

Τα τελευταία χρόνια είναι ευρέως γνωστό ότι ο Πορτογάλος είναι λάτρης του gaming, αφού σε μία περσινή αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ», σκόραρε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (4-3) και πανηγύρισε σαν να έπαιζε στο… PlayStation.

«Έχω μία ομάδα esports και μερικές φορές τα πάω καλύτερα από τους δικούς μου παίκτες. Όχι επειδή είναι κακοί, αλλά επειδή μπορώ να τους ανταγωνιστώ. Συχνά εμπλέκομαι σε τουρνουά FIFA και αντιμετωπίζω επαγγελματίες παίκτες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε μία συνέντευξή του.

Συνεπώς, θα ήταν εύλογο να θεωρήσουμε ότι εάν μία ημέρα σταματήσει το ποδόσφαιρο, θα μπορέσει μέσω των video games να βγάζει τα «προς το ζην»…

Πηγή: www.bnsports.gr