Μπράιτον και ΠΑΟΚ σε 2η και 3η θέση: Στην ίδια λίστα Κωνσταντέλιας και Έβαν Φέργκιουσον!

Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προέκυψε πριν από μερικές ημέρες, με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον και τον Γιάννη Κωνσταντέλια να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που βρίσκεται στη 2η θέση μίας πολύ ενδιαφέρουσας λίστας, «παρέα» με τον Έβαν Φέργκιουσον!



Μπράιτον και ΠΑΟΚ σε 2η και 3η θέση: Στην ίδια λίστα Κωνσταντέλιας και Έβαν Φέργκιουσον!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος μετά την τεράστια προσπάθεια που προσέφερε στον ΠΑΟΚ, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, αισίως ξεχωρίζει και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι επιδόσεις του φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες, με τον Έλληνα επιθετικό να φιγουράρει στην 3η θέση μίας πολύ ενδιαφέρουσας λίστας, η οποία σχετίζεται με τα σουτ εκτός περιοχής και την κατάληξη αυτών.

Και αυτό διότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που έχει σκοράρει δις στο πρωτάθλημα της χώρας του, δίχως να βρίσκεται μέσα στο «κουτί». Σε αμφότερες περιπτώσεις, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Το γεγονός αυτό τον τοποθετεί στην 3η θέση της λίστας, «παρέα» με τον Έβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον, που έπραξε κάτι τέτοιο απέναντι στη Νιούκαστλ, με το χατ-τρικ που πραγματοποίησε.

Όσον αφορά τον μόνο παίκτη στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 3+ γκολ με αυτόν τον τρόπο; Είναι ο Μάρκο Πάσαλιτς της Ριέκα, των τριών γκολ σε επτά αναμετρήσεις στην Κροατία!

Δημήτρης Μανάκος