Η «οβίδα» του Σόμποσλαϊ και το τακουνάκι για… βραβείο του Ζότα (vids)

Η Λίβερπουλ έφτασε στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ με … στυλ, ακόμα κι αν χρειάστηκε να κάνει ανατροπή κόντρα στην Λέστερ. Ο Σόμποσλαϊ γι’ ακόμα μια φορά έδειξε πόσο τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η ομάδα του που τον έχει δικό της, ενώ, ο Ζότα με την μαγική του τακουνιά έδωσε μεγαλύτερη αξία στην ασίστ του Κουάνσα.  



Η «οβίδα» του Σόμποσλαϊ και το τακουνάκι για… βραβείο του Ζότα (vids)

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ αντιμετώπισαν τις σκληροτράχηλες «αλεπούδες» το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ – γι’ ακόμα ένα παιχνίδι, πράγμα που θα πρέπει να προσέξει και να διορθώσει ο Κλοπ – όμως η επαναφορά έγινε δίχως ταλαιπωρία και με… τρομερό στυλ!

Μετά το γκολ του Χάκπο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, το come-back ολοκληρώθηκε με «οβίδα» από τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ που όσο πάει, «κερδίζει» όλο και περισσότερο τον κόσμο της Λίβερπουλ με όσα προσφέρει στο κλαμπ. Ο Ούγγρος αποδεικνύει πως μπορεί να βασιστεί απόλυτα πάνω του ο Κλοπ και να στηρίξει το παιχνίδι της ομάδας σ’ εκείνον.

Λίγο πριν το φινάλε, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εντυπωσιακή τακουνιά του Ζότα που έδωσε… μαγεία στην ασίστ του νεαρού, Κουάνσα, με τον Πορτογάλο να μην πανηγυρίζει καν, αλλά ν’ αναγνωρίζει την ποιότητα και την ενέργεια του συμπαίκτη του.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης