Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έχει… στάση: Η Νιούκαστλ πέταξε έξω τη Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Εκτός Λιγκ Καπ από…  νωρίς η Μάντσεστερ Σίτι, με τη Νιούκαστλ να επικρατεί με 1-0 και να την αποκλείει από τη συνέχεια του θεσμού. Το γκολ της νίκης ο Αλεξάντερ Ίσακ, φάνηκε η απουσία του Ρόδρι για τους «πολίτες»!



Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έχει… στάση: Η Νιούκαστλ πέταξε έξω τη Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να κατέκτησε ιστορικό… τρεμπλ πέρυσι, ούσα η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει, να πανηγύρισε μέσα στην Ελλάδα και το Σούπερ Καπ απέναντι στη Σεβίλλη και να έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στις έξι πρώτες αναμετρήσεις της  Premier League, όμως για όλα τα… τρένα, κάποια στιγμή υπάρχει στάση.

Και αυτή ήρθε εν τέλει για τους «πολίτες» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τη Νιούκαστλ να αποκλείει το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα με 1-0 και να εξασφαλίζει για 3η συνεχόμενη σεζόν πως το Λιγκ Καπ δεν θα «βαφτεί» γαλάζιο, μετά από τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις.

Μετά από ένα κακό – από πλευράς θεάματος – πρώτο μέρος, η Νιούκαστλ επιχείρησε να «αιφνιδιάσει» την πρωταθλήτρια Αγγλίας στην επανάληψη και το κατάφερε, με μία ατομική προσπάθεια του Ζοέλιντον.

Αυτός πήρε την μπάλα από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τη γύρισε για τον Ίσακ, που έκανε το 1-0 και επί της ουσίας, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Πεπ έριξε στο γήπεδο ό,τι είχε και δεν είχε, ο Νούνιες, ο Ντοκού και ο Φόντεν μπήκαν στο ματς, αλλά η απουσία των Ρόδρι (λόγω κόκκινης) και Έρλινγκ Χάαλαντ (έμεινε στον πάγκο), έκοψε στα… δύο τη Σίτι. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και η «στάση» έλαβε χώρα τελικά στο ασπρόμαυρο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

Δημήτρης Μανάκος