Ένας μήνας στην Αγγλία και ένα θετικό ντεμπούτο ισοδυναμεί με… +11.000 followers;

Ντίνος Μαυροπάνος. Ένα μήνα και… κάτι στο «Νησί». Μέλος της Γουέστ Χαμ, της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ντεμπούτο στην Ευρώπη. Νίκη και εξαιρετική εμφάνιση. Η καθιέρωση στη βασική ενδεκάδα δεν αργεί. Και όλα αυτά, ισοδυναμούν με… 11.000 followers, συγκριτικά με την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου!



Ένας μήνας στην Αγγλία και ένα θετικό ντεμπούτο ισοδυναμεί με… +11.000 followers;

Γυρνάμε τον χρόνο στις 21 Αυγούστου. Πριν από ένα μήνα και… κάτι δηλαδή, όταν ο Ντίνος Μαυροπάνος ετοίμαζε τα πράγματά του, άφηνε την Στουτγκάρδη, στην οποία πέρασε τρία υπέροχα χρόνια και έκανε το βήμα της επιστροφής στην Αγγλία, μετά το πέρασμά του από την Άρσεναλ.

Η συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ ήταν δεδομένη, ο ίδιος βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για να παρακολουθήσει το νικηφόρο 3-1 επί της Τσέλσι και μερικές ώρες αργότερα, ανακοινώθηκε από τα «σφυριά».

Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και εκείνη τη… στιγμή, είχε στον λογαριασμό του 226.000 followers, ακολουθώντας ο ίδιος λιγότερους από 500!

Ένα μήνα και κάτι αργότερα, ούτε καν 40 ημέρες από την άφιξή του στο «Νησί», ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, είδε ραγδαία… αύξηση της κίνησης στον λογαριασμό του. Κοιτώντας τον κανείς θα διαπιστώσει την άνοδο, με τον Μαυροπάνο να μετρά πλέον 237.000 ανθρώπους που τον ακολουθούν, με τον ίδιο να έχει προσθέσει στο ενεργητικό του, λιγότερους από… 20!

Και όλα αυτά, με ένα καλό ντεμπούτο κόντρα στην Τόπολα, κακές εμφανίσεις από τον Αγκέρ και φήμες για μονιμοποίηση στο αρχικό σχήμα… Ντίνο, συνέχισε έτσι, είναι μόνο η αρχή!

Δημήτρης Μανάκος