Το απόλυτο «χάος» στην Τσέλτεναμ: Έντεκα παιχνίδια, κανένα γκολ, ένα… αυτογκόλ και δύο προπονητές!

Απίθανο στατιστικό έχει προκύψει από τις πρώτες εννέα αγωνιστικές της League One, με την Τσέλτεναμ να γίνεται η μοναδική στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, που δεν έχει σκοράρει μετά από τόσα ενενηντάλεπτα! Ξεπέρασε τη Χάλιφαξ, έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Και αυτή έλαβε χώρα με… αυτογκόλ!Το απόλυτο «χάος» στην Τσέλτεναμ: Έντεκα παιχνίδια, κανένα γκολ, ένα… αυτογκόλ και δύο προπονητές!

Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, που δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα πρώτα εννέα ματς μίας σεζόν, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Είναι η Τσέλτεναμ, η οποία αγωνίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και αποτελεί το πρώτο φαβορί για να επιστρέψει στη League Two, αναλογικά με την εικόνα και τις εμφανίσεις της.

Και αυτό διότι, έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, ενώ κατέρριψε κάθε αρνητικό ρεκόρ, μένοντας στο «μηδέν» σε κάθε ενενηντάλεπτο που έχει δώσει ως στιγμής, ξεπερνώντας και τη Χάλιφαξ της σεζόν 1990-91, η οποία τότε, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για οκτώ αναμετρήσεις, στην 4η κατηγορία.

Το εν λόγω στατιστικό στοιχείο «διαγράφηκε» από το… μητρώο της Χάλιφαξ, η Τσέλτεναμ την αντικατέστησε και το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι πως στο διάστημα των προαναφερθέντων αναμετρήσεων, άλλαξε και προπονητή.

Αποχώρησε ο Γουέιντ Έλιοτ, ανέλαβε υπηρεσιακός coach, αναχωρεί και αυτός και πλέον, η Τσέλτεναμ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή. Έντεκα είναι τα ματς που έχει δώσει συνολικά φέτος και έχει καταφέρει να «ματώσει» την αντίπαλη εστία μία φορά. Στο EFL Τρόφι, κόντρα στην Πόρτσμουθ, με… αυτογκόλ! Είναι πράγματι απίστευτο.

Όταν έρθει η ώρα όμως και… επιτέλους σκοράρουν, σκεφτείτε πώς θα το πανηγυρίσουν!

Δημήτρης Μανάκος