Θυμάστε τον Άντι Κέλετ; Από την Πλίμουθ στη Γιουνάιτεντ και από εκεί… υπάλληλος στην BT Enterprice!

Ο παίκτης που νόμιζε πως είναι… φάρσα η μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ και σήμερα εργάζεται στην BT Enterprice. Αυτός είναι ο Άντι Κέλετ, ο οποίος εξακολουθεί πάντως να παίζει ποδόσφαιρο, στην 9η κατηγορία, όντας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μπέρι!



Θυμάστε τον Άντι Κέλετ; Από την Πλίμουθ στη Γιουνάιτεντ και από εκεί… υπάλληλος στην BT Enterprice!

Τη σεζόν 2013-14 ήταν ο χειρότερος ποδοσφαιριστής της Championship, αναλογικά με τον μέσο όρο των βαθμολογιών που είχε συγκεντρώσει σε κάθε αναμέτρηση.

Ένα χρόνο μετά, αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Deadline Day του Ιανουαρίου του 2015, με τον Άντι Κέλετ να μεταβαίνει στο «Ολντ Τράφορντ», όντας μία εκ των επιλογών του Λουίς Φαν Χάαλ, δίπλα στους Άνχελ Ντι Μαρία και Ρανταμέλ Φαλκάο.

Αγωνιζόταν στην Μπόλτον, είχε αναβαθμίσει την καριέρα του με τις εμφανίσεις του στην Πλίμουθ, με τη μορφή δανεισμού, προέκυψε η ευκαιρία των «κόκκινων διαβόλων» και φυσικά, ο Κέλετ δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Πού βρίσκεται όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά τις μόλις εννέα συμμετοχές που πραγματοποίησε με την U-21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Εξακολουθεί να παίζει ποδόσφαιρο ο 29χρονος μέσος, αλλά φυσικά δεν μπορεί να βιοποριστεί από αυτόν.

Για τον λόγο αυτό είναι υπάλληλος και στην BT Enterprice, αποτελώντας αισίως την τελευταία μεταγραφική προσθήκη της Μπέρι, που αγωνίζεται στην… 9η κατηγορία!

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ο τότε προπονητής της Πλίμουθ του είχε πει να μην σχεδιάσει το μέλλον του στην ομάδα. Διότι υπάρχει μία ευκαιρία να μετακινηθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη και αν εκείνη τη χρονική στιγμή, ακουγόταν σαν… αστείο!

Δημήτρης Μανάκος