Άρωμα… Ελλάδας στο Κάρντιφ: Ο Γούτας αποκρούει πάνω στη γραμμή, ο Σιώπης πανηγυρίζει με την ψυχή του! (vids)

Ο Δημήτρης Γούτας διατηρεί την εστία της Κάρντιφ ανέπαφη, ο ΜακΓκίνες κάνει το 1-0 μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ και ο Μανώλης Σιώπης «ξεσπά». Τρομερές εικόνες από το «διπλό» της Κάρντιφ στο «Στάδιο του Φωτός», με έντονο… άρωμα Ελλάδας!



Άρωμα… Ελλάδας στο Κάρντιφ: Ο Γούτας αποκρούει πάνω στη γραμμή, ο Σιώπης πανηγυρίζει με την ψυχή του! (vids)

Ένα τεράστιο «διπλό» κατάφερε να πανηγυρίσει η Κάρντιφ στην έδρα της Σάντερλαντ, πριν από μερικές ώρες, με τον Δημήτρη Γούτα και τον Μανώλη Σιώπη να είναι οι πρωταγωνιστές της ομάδας του Ερόλ Μπουλούτ.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο θέμα στο England365, οι δύο Έλληνες έγιναν οι πρώτοι που φορούν τη φανέλα των Ουαλών, ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα και κερδίζουν εκτός έδρας, καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, στα έξι ματς που έπαιξε με την Κάρντιφ ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος.

Η συμβολή τους στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας τους στην Championship ήταν σημαντική και τα βίντεο «μιλούν» από μόνα τους. Με το σκορ στο 0-0, η Σάντερλαντ, που δεν είχε ηττηθεί από τον Μάρτιο εντός έδρας στο πρωτάθλημα, πιέζει και ο Γούτας σώζει γκολ πάνω στη γραμμή, μένοντας εν συνεχεία για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος, λόγω… υπερπροσπάθειας και κούρασης.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:05:

Δέκα λεπτά μετά, ο έτερος στόπερ στο κέντρο της άμυνας, ο ΜακΓκίνες, κάνει το 1-0 και οι στιγμές που ακολουθούν είναι επικές. Ουδείς να το πιστεύει, ο Ερόλ Μπουλούτ να ξεσπά στους πανηγυρισμούς και ο Μανώλης Σιώπης να έχει ανέβει πάνω σε… όλους, για να πανηγυρίσει το γκολ με τον συμπαίκτη του!

Ναι, ζουν το όνειρό τους οι δύο Έλληνες στο Κάρντιφ. Και όλοι είμαστε υπερήφανοι για αυτούς!

Δημήτρης Μανάκος