Γούτας και Σιώπης «έγραψαν» ιστορία: Η Κάρντιφ κέρδισε εκτός έδρας με Έλληνες στην ενδεκάδα!

Τεράστια νίκη πανηγύρισε η Κάρντιφ επί της Σάντερλαντ στην 8η αγωνιστική της Championship, με το τελικό 1-0 να διαμορφώνεται στο 87ο λεπτό της συνάντησης από τον ΜακΓκίνες. Εκπληκτικοί Γούτας και Σιώπης, αμφότεροι αγωνίστηκαν για 90 λεπτά!



Γούτας και Σιώπης «έγραψαν» ιστορία: Η Κάρντιφ κέρδισε εκτός έδρας με Έλληνες στην ενδεκάδα!

Την καλύτερή της περίοδο στη φετινή σεζόν διανύει αναμφίβολα η Κάρντιφ, με την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ να επικρατεί με 1-0 της Σάντερλαντ εκτός έδρας, πανηγυρίζοντας ένα τεράστιο «διπλό», που την ανεβάζει στην 7η θέση της Championship!

Σε ένα ματς που η φιλοξενούμενη αισθάνθηκε μεγάλη πίεση, κατάφερε να ανταπεξέλθει, βρήκε το γκολ της νίκης με τον ΜακΓκίνες στο 87ο λεπτό και έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός», σε ματς πρωταθλήματος, μετά τον Μάρτιο.

Εκπληκτική εμφάνιση τόσο για τον Μανώλη Σιώπη, όσο και για τον Δημήτρη Γούτα, με αμφότερους να αγωνίζονται σε ολόκληρη τη συνάντηση. «Έγραψαν» φυσικά και οι δύο ιστορία, καθώς η Κάρντιφ κέρδισε για πρώτη φορά σε εξόρμησή της, με τουλάχιστον έναν Έλληνα στην ενδεκάδα της. Δεν το είχε καταφέρει ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος, το έκαναν πράξη Γούτας και Σιώπης, εν έτει 2023!

Δημήτρης Μανάκος