Η Έβερτον είναι ξανά εδώ: Σπουδαίο «διπλό» επί της Μπρέντφορντ και… ανάσα για τον Ντάις! (vids)

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Έβερτον επί της Μπρέντφορντ στο «Κομιούνιτι», με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-1, πανηγυρίζοντας το πρώτο τους φετινό τρίποντο! Εξαιρετική εμφάνιση από τα «ζαχαρωτά», σημαντικό γκολ ο Ταρκόφσκι, καθοριστικός ο Κάλβερτ Λιούιν.



Η Έβερτον είναι ξανά εδώ: Σπουδαίο «διπλό» επί της Μπρέντφορντ και… ανάσα για τον Ντάις! (vids)

Η αλήθεια είναι πως η Έβερτον δεν ήταν καθόλου καλή ως στιγμής, εξαιρώντας πιθανώς την πρεμιέρα με τη Φούλαμ, στην τρέχουσα Premier League, δεν είχε καταφέρει να κερδίσει και είχε συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, γεγονός που την διατηρούσε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ήττα από την Άρσεναλ με 1-0 έδειξε όμως να την «πεισμώνει» και η πρώτη της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, είναι γεγονός, επί της Μπρέντφορντ, στο «Κομιούνιτι».

Το σκορ άνοιξε ο Ντουκουρέ στο 6ο λεπτό, όπως άλλωστε συμβαίνει τις τρεις τελευταίες φορές που τα «ζαχαρωτά» προηγούνται σε εξόρμησή τους.

Ακολούθησε το 1-1 με τον Γιένσεν στο 28ο λεπτό, αλλά στην επανάληψη, η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σον Ντάις έδειξε να μην απειλείται και να επιχειρεί η ίδια να κάνει το παιχνίδι της.

Από μία στατική φάση και εκτέλεση κόρνερ του ΜακΝίλ έλαβε χώρα το 2-1, με τον Ταρκόφσκι να σκοράρει για δεύτερη φορά συνολικά με την ομάδα του και για πρώτη, μετά το περσινό ματς με την Άρσεναλ.

Οι «μέλισσες» έφτασαν ξανά κοντά στην ισοφάριση, ακριβώς στην επόμενη φάση, αλλά μία κομβική παρέμβαση του Κάλβερτ Λιούιν πάνω στην γραμμή, απέτρεψε το 2-2.

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα ήταν αυτός που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα, με την Έβερτον να επικρατεί με 3-1 και να ανεβαίνει στους τέσσερις βαθμούς, φεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Στο -2 τη δεδομένη χρονική στιγμή από την Μπρέντφορντ, αντιμετωπίζει τη Λούτον σε μία εβδομάδα, στο «Γκούντισον Παρκ»!

Δημήτρης Μανάκος