Ο Άγγλος που θύμισε στην Μπάγερν Μονάχου τον... Γκερντ Μίλερ: Χάρι Κέιν, είσαι μόνο στην αρχή! (vid)

Το τρομερό ξεκίνημα του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου συνεχίζεται, με τον Άγγλο επιθετικό να φτάνει τα πέντε γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τους Βαυαρούς, «ισοφαρίζοντας» τους Γκερντ Μίλερ, Μίσοσλαβ Κλόζε και Μάριο Μάντζουκιτς!



Ο Άγγλος που θύμισε στην Μπάγερν Μονάχου τον... Γκερντ Μίλερ: Χάρι Κέιν, είσαι μόνο στην αρχή! (vid)

Θα τον λατρέψουν τον Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου. Είναι δεδομένο. Συμβαίνει ήδη. Και θα συνεχίσει να γίνεται, όσο οι επιδόσεις του κινούνται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Στην προκειμένη περίπτωση, χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να βρει δίχτυα και στην 5η αγωνιστική της Bundesliga, φτάνοντας τα πέντε γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του εντός περιοχής, οι αμυντικοί της Μπόχουμ προσπάθησαν να τον περιορίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Και αυτό, διότι ο Άγγλος δεν χρειάστηκε καν κοντρόλ. Σούταρε, σκόραρε και έγινε αυτομάτως ο δεύτερος σκόρερ στην Bundesliga, τη δεδομένη χρονική στιγμή, πίσω από τον Γκιρασί των 10 γκολ.

Πλέον, έγινε ο τέταρτος επιθετικός στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου που σκοράρει τόσα γκολ, στα πέντε πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα της, ισοφαρίζοντας τον Γκερντ Μίλερ, τον Μίροσλαβ Κλόζε και τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Η ιστορία «γράφτηκε» και ο Χάρι Κέιν μόλις… ξεκίνησε!

Δημήτρης Μανάκος