Κριστιάνο Ρονάλντο: Το έκανε... προσωπικό σόου κόντρα στην Αλ – Αχλί των αστέρων της Πρέμιερ! (vids)

Ασταμάτητος. Απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και την ψυχική ηρεμία που του προσφέρει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Σαουδική Αραβία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δις απέναντι στην Αλ Αχλί που... μάζεψε κόσμο από την Πρέμιερ Λιγκ φέτος, με τον Πορτογάλο να έχει φτάσει στα 9 τέρματα και τα τελευταία δύο από αυτά να τα έχει βάλει με το «κακό» του πόδι!  



Κριστιάνο Ρονάλντο: Το έκανε... προσωπικό σόου κόντρα στην Αλ – Αχλί των αστέρων της Πρέμιερ! (vids)

Ο CR7 πρωταγωνίστησε και στην σπουδαία αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Αλ Αχλί των Μαχρέζ, Σεντ Μαξιμέν, Μεντί, Φιρμίνο, αλλά και των Κεσί και Βέιγκα.

Ο Ρονάλντο κατάφερε να βρει δίχτυα από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, να πάρει ασίστ από τον Σαντιό Μανέ και να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας με το αριστερό πόδι! Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Saudi Pro League έχει καταφέρει να χριστεί σκόρερ 9 φορές και να δώσει 4 ασίστ. 

Πολύ περισσότερο έχει βρει τη χαρά της συμμετοχής και της παρουσίας στο επίκεντρο, δίχως να κοπιάσει και δίχως να έχει τον Τύπο σύσσωμο να τον παρακολουθεί και να κριτικάει. Και όλο αυτό του έχει προσφέρει μια ηρεμία που τον βοηθά να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τον πολύ καλό του εαυτό, συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθεια της Αλ Νασρ.

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν ευτυχές για τον ίδιο και την ομάδα του και το πανηγύρισε με θέρμη, μπροστά στους οπαδούς...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης