Γύρισε το ματς η Γουέστ Χαμ και πήρε τρίποντο στο ντεμπούτο του Μαυροπάνου! (vid)

Πολύ σπουδαία νίκη, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, πανηγύρισε η Γουέστ Χαμ επί της Τόπολα, στο ντεμπούτο του Ντίνου Μαυροπάνου με τα «σφυριά». Με ανατροπή προέκυψε το τελικό 3-1, πρωταγωνιστής ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους των δύο ασίστ.



Γύρισε το ματς η Γουέστ Χαμ και πήρε τρίποντο στο ντεμπούτο του Μαυροπάνου! (vid)

Με μεγάλο ενδιαφέρον ανέμενε το ελληνικό κοινό το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Τόπολα, αν αναλογιστεί κανείς πως οι γηπεδούχοι συμπεριλαμβάνονται στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League, αποτελώντας το φαβορί, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν του έκαναν το… χατίρι.

Προσπάθησαν, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις στο ντεμπούτο του Ντίνου Μαυροπάνου με τη φανέλα των «σφυριών», στάθηκαν τυχεροί στο πρώτο μέρος, όταν και πιέστηκαν αφόρητα, και ευτύχησαν να προηγηθούν, πλήρως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Στάνιτς έκανε το 1-0 στο 48ο λεπτό, προκαλώντας ένα «σοκ» στο σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά από εκεί και πέρα, όλα έδειχναν πως έλαβαν χώρα, μέχρι να… ισοφαρίσει η γηπεδούχος.

 

 

Αυτό συνέβη στο 66ο λεπτό, με τον Πέτροβιτς να κάνει το 1-1 με αυτογκόλ και τον Κούντους να σκοράρει για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

 

 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σούτσεκ, με την δεύτερη ασίστ του Γουόρντ Πράους στο ματς και η τέταρτη νίκη των «σφυριών» στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, είναι πλέον γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος