Ο «Τσίμι» γύρισε στο Europa League: Από το Γουλβς - Ολυμπιακός, βασικός στο ΛΑΣΚ - Λίβερπουλ!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος επιστρέφει στο Europa League, τρία χρόνια μετά τη τελευταία του παρουσία. Αντικαθιστά τον Άντι Ρόμπερτσον, τελευταίο του παιχνίδι η ήττα του Ολυμπιακού στο «Μολινό» από τη Γουλβς!



Ο «Τσίμι» γύρισε στο Europa League: Από το Γουλβς - Ολυμπιακός, βασικός στο ΛΑΣΚ - Λίβερπουλ!

Είναι δεδομένη η ανανέωση του συμβολαίου του και η παραμονή του στο «Άνφιλντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2027, και αισίως, ο Κώστας Τσιμίκας ξεκινά για πρώτη φορά φέτος στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ, αντικαθιστώντας τον Άντι Ρόμπερτσον.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει τη ΛΑΣΚ εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου, και ο Έλληνας μπακ είναι έτοιμος για την πρώτη του εμφάνιση στο Europa League, μετά από τρία χρόνια.

Πότε ήταν η τελευταία φορά; Τον Αύγουστο του 2020, όταν ο Ολυμπιακός ταξίδευε στην Αγγλία για να συναντήσει τη Γουλβς, μετά το 1-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Άπαντες θα θυμούνται αυτή την αναμέτρηση, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίζει 90 λεπτά, αλλά την ελληνική ομάδα να ηττάται από τους «λύκους» με 1-0, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Συνολικά, πρόκειται για τη δεύτερη φετινή εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα, μετά τα τέσσερα λεπτά που αγωνίστηκε στο «Άνφιλντ», κόντρα στην Μπόρνμουθ, σε επίπεδο Premier league!

Δημήτρης Μανάκος