Η ατάκα του Ζεσούς για την… προθέρμανση με την Γιουνάιτεντ φανερώνει τη νέα τάξη πραγμάτων (vid)

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έριξε το «καρφί» του προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάνω στον ενθουσιασμό του για το 4-0 της Άρσεναλ επί της Αϊντχόφεν και αυτό αποδεικνύει πως στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, η πεποίθηση είναι πλέον τέτοια που λέει ότι το κλαμπ… έχει επιστρέψει για τα καλά.  



Η ατάκα του Ζεσούς για την… προθέρμανση με την Γιουνάιτεντ φανερώνει τη νέα τάξη πραγμάτων (vid)

Οι «κανονιέρηδες» με τα τέρματα των Σάκα, Τροσάρ, Ζεσούς και Έντεγκααρντ απήλαυσαν την μεγάλη τους επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας 4-0 της PSV στο Arsenal Stadium το βράδυ της Τετάρτης. Η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν διασκεδαστική για τον Αρτέτα και τους παίκτες του. Τόσο, που ο Ζεσούς πάνω στη χαρά του, είπε να κάνει και μια μικρή πλάκα.

Αλλά πάνω σε τέτοιες πλάκες, λέγονται – μερικές φορές – και ορισμένες αλήθειες, είτε είναι μικρές, είτε μεγάλες…

«Ήταν καλή προθέρμανση, ε;» είπε προς τον Τιερί Ανρί αναφερόμενος στο 3-1 επί της Γιουνάιτεντ και το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις σ’ εκείνο το ντέρμπι πριν από την πρόσφατη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η αναφορά του αυτή, φανερώνει και την γενικότερη νοοτροπία που υπάρχει πλέον στην Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα για το μέγεθος του κλαμπ, τις δυνατότητές του, την δυναμική παρουσία στη διεκδίκηση τροπαίων και την διαφορετική ψυχοσύνθεση όσων φορούν τη φανέλα του συλλόγου.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης