Άνοιξε την «πόρτα» για επενδυτές στην Τότεναμ ο Λίβι!

Με πρόθεση να παραμείνει στο ιδιοκτησιακό, αλλά με ανάγκη από βοήθεια αποσκοπώντας στο συμφέρον της Τότεναμ, ο Ντάνιελ Λίβι άνοιξε την «πόρτα» προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.  



Άνοιξε την «πόρτα» για επενδυτές στην Τότεναμ ο Λίβι!

Ο ιδιοκτήτης του λονδρέζικου κλαμπ ανέφερε πως είναι θετικός να παραχωρήσει μέρος των μετοχών του – είτε αυτό τον οδηγήσει να πάψει να είναι μεγαλομέτοχος, είτε όχι – αρκεί να γίνει το σωστό βήμα για την επόμενη μέρα του κλαμπ.

«Δεν έχω πρόθεση αποχώρησης από την Τότεναμ, αλλά έχω καθήκον να σκεφτώ το συμφέρον του συλλόγου και είμαι ανοιχτός σε οποιονδήποτε έχει να προτείνει κάτι. Όποιος έχει κάτι σοβαρό να καταθέσει ως πρόταση, μπορούμε να την ακούσουμε» είπε ο Λίβι.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα που σχολίασε, έδειξε θετικός σε ό,τι αφορά την αναδημιουργία και επανεμφάνιση της European Super League που έχει πλέον «ναυαγήσει», ενώ, για τους προπονητές που άλλαξε, κυρίως για τους Μουρίνιο και Κόντε, είχε να πει: «Θέλαμε προπονητή που να μπορεί να μας προσφέρει τρόπαια. Καλό είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας».