Έδωσε… πληροφορίες ο Ντε Τζέρμπι - Ποια είναι η πιο πιθανή, βασική ενδεκάδα της Μπράιτον για την ΑΕΚ;

Αισίως ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για την αναμέτρηση της Μπράιτον με την ΑΕΚ, με τον Ιταλό προπονητή να προαναγγέλλει αλλαγές στην ενδεκάδα των «γλάρων», στο πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι.



 Έδωσε… πληροφορίες ο Ντε Τζέρμπι - Ποια είναι η πιο πιθανή, βασική ενδεκάδα της Μπράιτον για την ΑΕΚ;

Το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε, η Μπράιτον πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι επισήμανε πως το πιο δύσκολο εγχείρημα πλέον για την ομάδα του, είναι να το ξεχάσει.

Στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στην πρώτη της ευρωπαϊκή αναμέτρηση σε ολόκληρη την ιστορία της, το ματς απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία εξήρε ο Ιταλός, επισημαίνοντας πως γνωρίζει αρκετά για τον Ματίας Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα, έδωσε πληροφορίες και για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει, η οποία φυσικά αναμένεται να έχει εκ νέου αλλαγές συγκριτικά με το «Ολντ Τράφορντ».

Θα είναι βασικός ο Σόλι Μαρτς, θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα ο Ανσού Φάτι ή ο Έβαν Φέργκιουσον, με τον Ντε Τζέρμπι πάντως να ξεκαθαρίζει πως έχει και άλλες διαθέσιμες επιλογές.

Ποια λοιπόν φημολογείται πως θα είναι η πιο πιθανή, βασική ενδεκάδα της Μπράιτον για την επικείμενη, «ιστορική» της συνάντηση με την ελληνική ομάδα;

Βερτμπρούγκεν, Μίλνερ, Γουέμπστερ, Ντανκ, Εστουπινιάν, Γκρος, Γκίλμουρ, Μαρτς, Φάτι, Φέργκιουσον, Zoάο Πέδρο.

 

Δημήτρης Μανάκος