Μάντσεστερ Σίτι: Και τώρα… κυνήγι, 101 μέρες μετά την Πόλη!

Στους 3,5 μήνες μετά την επική βραδιά της Μάντσεστερ Σίτι στην Πόλη και την κατάκτηση του ιστορικού τρεμπλ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξαναμπαίνει στο γήπεδο και βλέπει τις 31 υπόλοιπες ομάδες να την κυνηγούν για το ευρωπαϊκό τρόπαιο!  



Μάντσεστερ Σίτι: Και τώρα… κυνήγι, 101 μέρες μετά την Πόλη!

Το Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε! Είναι ξανά εδώ! Η πιο αγαπημένη ποδοσφαιρική διοργάνωση – κοντράρει μονάχα το Μουντιάλ – κάνει την πρώτη σέντρα απόψε, με την φάση των ομίλων ν’ αρχίζει και την Μάντσεστερ Σίτι να μπαίνει σε διαδικασία… υπεράσπισης του πρώτου της ευρωπαϊκού τίτλου.

«Θα είναι πιο εύκολη η φετινή αποστολή, το δύσκολο ήταν να το κατακτήσουμε για πρώτη φορά» σχολίασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που προετοίμασε την ομάδα του για την πρώτη αναμέτρηση της σεζόν στο τουρνουά με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι «πολίτες» ξεκινούν τη νέα τους προσπάθεια από το «Etihad», έχοντας βρεθεί και στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, στο +2 από τους διώκτες τους. Ο Χάαλαντ, ο Ντοκού, ο Μπερνάρντο και η υπόλοιπη παρέα ξεκινά το νέο της ταξίδι, με τον Ντε Μπρόινε προς το παρόν να βλέπει από το σπίτι, αφού θ’ απουσιάσει για τους επόμενους μήνες…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης