Ο Χάντσον – Οντόι «συστήθηκε» με γκολάρα και χάρισε βαθμό στην Φόρεστ (vid)

Με απίθανο δεξί σουτ, ο Καλούμ Χάντσον – Οντόι σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ στο ματς απέναντι στην Μπέρνλι και πρόσφερε την ισοπαλία στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Πρώτος βαθμός για το σύνολο του Κομπανί στη φετινή σεζόν...



Ο Χάντσον – Οντόι «συστήθηκε» με γκολάρα και χάρισε βαθμό στην Φόρεστ (vid)

Ο 19χρονος... μάγος από αριστερά, Λούκα Κολεόσο, έκανε όλη τη διαφορά για την Μπέρνλι στην αναμέτρηση του City Ground. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έβαλε πολύ δύσκολα στον Μοντιέλ και κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα προκαλούσε τρόμο στους αμυντικούς της Φόρεστ που δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Στο 41ο λεπτό έτρεξε από αριστερά, έκανε και το γύρισμα, ο Φόστερ δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε, αλλά ο Αμντούνι με υπέροχο σουτ έβαλε μπροστά τους «clarets» με το 1-0.

Η ομάδα του Κούπερ κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης με τον Καλούμ Χάντσον – Οντόι (που μαζί με τον Αγουονίγι από το πρώτο ημίχρονο ήταν απειλητικοί). Στο 61ο λεπτό με μαγικό δεξί σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση, ώστε οι δύο ομάδες να κυνηγήσουν από την αρχή τους βαθμούς. Στο 75ο λεπτό ο Λάιλ Φόστερ σκόραρε για την Μπέρνλι, αλλά η μπάλα τελικά είχε βρει και στο χέρι του Μπεργκ με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει.

Ο Κούπερ είχε ρίξει και τον Οριγκί στην αναμέτρηση μήπως και αποδειχθεί ξανά super-sub όπως το έκανε στην Λίβερπουλ. Παρ' όλα αυτά το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τους περσινούς πρωταθλητές της Τσάμπιονσιπ να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό για φέτος, έχοντας βρεθεί στην τελευταία τριάδα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Φόστερ για άσχημο και απερίσκεπτο χτύπημα στον Γέιτς. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης