Η παράνοια στον πάγκο της Τότεναμ και το πάθος που είναι… έργο Ποστέκογλου (vids)

Είναι λογικό ένα τέτοιο φινάλε να προκαλεί «έκρηξη» συναισθήματος, ωστόσο, αυτό που συμβαίνει φέτος στην Τότεναμ φαίνεται πως είναι… ζωή, η οποία εμφανίστηκε ξανά ως αποτέλεσμα των μεθόδων και της δουλειάς του Άγγελου Ποστέκογλου.  



Η παράνοια στον πάγκο της Τότεναμ και το πάθος που είναι… έργο Ποστέκογλου (vids)

Όταν χάνεις 1-0 στο 90’ + 7’ και στο 90’ + 10’ το έχεις γυρίσει όλο τούμπα προκαλώντας… κίνδυνο καρδιοπάθειας, τότε καταλαβαίνει κανείς εύκολα τι μπορεί να συμβεί σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Από την εξέδρα, μέχρι το χορτάρι και τον πάγκο. Και όλες οι σκηνές στο γήπεδο της Τότεναμ το απόγευμα του Σαββάτου στο εκπληκτικό φινάλε του ματς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, είναι τέτοιες που πραγματικά εξηγούν πολλά γύρω από το άθλημα.

Ο Σον πήδηξε πάνω από τις θέσεις του πάγκου για να τρέξει προς τον Κουλουσέφσκι, οι αναπληρωματικοί έφυγαν όλοι προς το κόρνερ, ο κόσμος παραληρούσε, το πάθος ξεχείλιζε, οι ποδοσφαιριστές των «σπιρουνιών» ήταν κάτι παραπάνω από αγριεμένοι.

Κι ο Ποστέκογλου από την πλευρά του, απλά έσφιξε για λίγο τις γροθιές του και παρέμεινε ψύχραιμος. Ωστόσο, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε διαφορετική σκηνή, ήταν … για να κρεμαστεί ως πίνακας στο Λούβρο!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης