Ακόμα ψάχνει τρόπους να νικάει η Τσέλσι...

Παρά την διάθεση και τα δυο δοκάρια, η Τσελσι «κόλλησε» στο 0-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ και το μήνυμα γι' ακόμα μια φορά ήταν πως χρειάζεται να βρει ακόμα πολλά πράγματα στο χορτάρι...  



Ακόμα ψάχνει τρόπους να νικάει η Τσέλσι...

Ρυθμός, τρεξίματα και από τις δύο ομάδες και ιδιαίτερη κινητικότητα από Γκάλαχερ, Τζάκσον και Μούντρικ για την Τσέλσι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Μάλιστα, ο Ουκρανός με τον Σενεγαλέζο στο 14ο λεπτό έπαιξαν ωραία το 1-2 και ο επιθετικός των «μπλε» έστειλε το δοκάρι στην πρώτη πολύ μεγάλη στιγμή του ματς. Και ο Στέρλινγκ επιχειρούσε από τη δική του πλευρά να δημιουργήσει ρήγματα, με τις πτέρυγες της ομάδας του Ποτσετίνο να το παίρνουν πάνω τους.

Η Μπόρνμουθ απάντησε στο δοκάρι του Τζάκσον με τεράστια ευκαιρία του Ουατάρα στο 19ο λεπτό, όταν από πλεονεκτική θέση από το δεύτερο δοκάρι νικήθηκε από τον Ρόμπερτ Σάντσες! Οι Μούντρικ και Γκάλαχερ ήταν τρομερά απειλητικοί για τα γκολπόστ του Νέτο, ο οποίος στο 34’ απέκρουσε μια προσπάθεια του Άγγλου χαφ και captain της Τσέλσι.

Η Τσέλσι μπήκε με ορμή και στο δεύτερο μέρος και στο 51' μια εκτέλεση φάουλ του Στέρλινγκ χτύπησε στο δοκάρι με τον Κόλγουιλ στην επαναφορά να σκοράρει, αλλά το γκολ να μη μετράει για οφσάιντ.

Ο Ζουστό προσπαθούσε από δεξιά να βρει τους δικούς του χώρους για να τρέξει, με την Μπόρνμουθ πάντως να μην χάνει την επιθυμία για να ισορροπήσει την κατάσταση.

Ο Ποτσετίνο έριξε στο ματς τον Πάλμερ για να βοηθήσει περισσότερο στην επίθεση αντί του Μούντρικ που συμπλήρωσε κάτι περισσότερο από μια ώρα συμμετοχής.

Η πίεση των «μπλε» συνεχίστηκε και τόσο ο Κόλγουιλ, όσο και ο Τζάκσον δεν κατάφεραν στο 65' να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ.

Ο Σολάνκε στο 80' δοκίμασε τον Σάντσεθ και νικήθηκε, με την Μπόρνμουθ ν' αποκτά μομέντουμ αλλά να μη βγαίνει σε κάτι θετικό ούτε για εκείνους, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Κώστας Ζάλιαρης