Το «διπλό» στο Μάντσεστερ ήρθε με 9/11 ποδοσφαιριστές της Μπράιτον να κοστίζουν... 8 εκατομμύρια!

Τα χρήματα τις περισσότερες φορές γεμίζουν ποιότητα ένα ποδοσφαιρικό ρόστερ. Η Μπράιτον είναι εξαίρεση και σε αυτό τον κανόνα. Είναι τρομερό το ... μηδαμινό κόστος των 9 από τους 11 ποδοσφαιριστές των «γλάρων» που ξεκίνησαν στο ματς του Σαββάτου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θριάμβευσαν! 



Το «διπλό» στο Μάντσεστερ ήρθε με 9/11 ποδοσφαιριστές της Μπράιτον να κοστίζουν... 8 εκατομμύρια!

Το ρόστερ της Γιουνάιτεντ είναι γεμάτο σούπερ σταρ, ποδοσφαιριστές που κόστισαν ακριβά, που κατάφεραν από πέρυσι να βγάλουν την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και που έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου έπειτα από μια 6ετία με το περσινό Λιγκ Καπ.

Η Μπράιτον έχει χτιστεί με διαφορετικές αξίες και δεδομένα. Ναι μεν έχει κάνει τις κινήσεις της, συνεχώς «μεγαλώνει», προσθέτει παίκτες με συμφέροντα deals στο δυναμικό της, ωστόσο, η 11άδα που παρέταξε ο Ντε Τζέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» έχει την δική της ιδιαιτερότητα. 

Οι 9 από τους 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν για τους φιλοξενούμενους στο Μάντσεστερ το απόγευμα του Σαββάτου, κόστισαν μονάχα 7,9 εκατομμύρια λίρες! Μόνο! Ποσό... αδιανόητο και ανύπαρκτο εν έτει 2023, από τη στιγμή που τα μεγέθη έχουν ξεφύγει! Κι όμως, η ομάδα έκανε το back-to-back στο «Θέατρο των Ονείρων»!

Και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό πως ο Μιτόμα που έχει κάνει τρομερά πράγματα, δεν ήταν ο ακριβότερος ανάμεσα σ' εκείνους που φόρεσαν τα γαλανόλευκα έναντι κάποιου ποσού! 

Αναλυτικά

Steele: £0

Dunk: £0

Dahoud: £0

Lallana: £0

Welbeck: £0

Veltman: £0.9m

Mitoma: £2.4m

Gross: £3.1m

Lamptey: £1.5m