Ο υπέροχος Σον φρόντισε για την αποθέωση του Ριτσάρλισον: «Έψαχνα τρόπο να βοηθήσω» (vid)

Ο Χέουνγκ - Μιν Σον είναι τρομερό παιδί και το απέδειξε ακόμα μια φορά με όσα έκανε και είπε για τον Ριτσάρλισον στην ολοκλήρωση της τρομερής ανατροπής της Τότεναμ (2-1) απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. «Χάρηκα το γκολ του περισσότερο κι απ' ό,τι θα το έκανα αν είχα σκοράρει εγώ»!   



Ο υπέροχος Σον φρόντισε για την αποθέωση του Ριτσάρλισον: «Έψαχνα τρόπο να βοηθήσω» (vid)

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός ανέφερε ότι είχε αντιληφθεί τι περνούσε ο Ριτσάρλισον το περασμένο διάστημα κι έπειτα από τη δημοσιοποίηση της κακής ψυχικής κατάστασης του Βραζιλιάνου και την ανάγκη για βοήθεια, ο Σον ήθελε να κάνει κάτι για εκείνον. 

Στο παιχνίδι με τις «λεπίδες», ο «Ρίτσα» σκόραρε για το 1-1 και έκανε την ασίστ στον Κουλουσέφσκι για το 2-1 στο 90' + 8', με αποτέλεσμα να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αγχωτικής, αλλά τρομερά εντυπωσιακής ανατροπής! 

Στο φινάλε του ματς, ο Σον έσπρωχνε τον Βραζιλιάνο ώστε να βγει μπροστά και ν' απολαύσει την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ, λίγο αργότερα, ο Ασιάτης επιθετικός σχολίασε: «Το χάρηκα περισσότερο κι απ' ότι θα το έκανα αν είχα σκοράρει εγώ. Είναι κρίμα που όλο αυτό το διάστημα κατηγορούσε τον εαυτό του για την κακή τύχη...».