Απίθανο «τρολ» στο Twitter για τον Μέιμπρι και την ανάρτηση της Γιουνάιτεντ: «Γιατί πανηγύριζε έτσι;»

Μπορεί η Μπράιτον να κέρδιζε με 3-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως όταν ο Μέιμπρι μείωσε αποφάσισε να πανηγυρίσει έξαλλα. Και αν αυτό κρίθηκε λογικό από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», η ανάρτηση της ομάδας, δεν μπορεί να εξηγηθεί με κανέναν τρόπο.



Απίθανο «τρολ» στο Twitter για τον Μέιμπρι και την ανάρτηση της Γιουνάιτεντ: «Γιατί πανηγύριζε έτσι;»

Η Μπράιτον έκανε… πάρτι στο Μάντσεστερ, επικρατούσε με 3-0 στο 71ο λεπτό και πολλοί φίλοι της Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να περάσουν εκτός γηπέδου, καθώς δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν άλλο αυτή την εικόνα της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός έμοιαζε αποσβολωμένος, αλλά ο νεαρός, Άνιμπαλ Μέιμπρι, βρήκε τον τρόπο να δώσει ψυχολογία στους γηπεδούχους. Σκόραρε, έκανε το 3-1 και πανηγύρισε έξαλλα, καθώς επρόκειτο για το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Premier League.

Η αντίδρασή του κρίθηκε υπερβολική, αλλά άπαντες αντιλήφθηκαν το νεαρό της ηλικίας του. Αυτό που δεν μπορούσαν να εκλογικεύσουν ήταν η ανάρτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μέιμπρι να πανηγυρίζει. Τα σχόλια από κάτω δεν ήταν ιδιαίτερα… κόσμια, με αρκετούς φυσικά να επισημαίνουν πως δεν υπήρχε κανένας λόγος για κάποιο από τα δύο γεγονότα.

Ούτε για τον εν λόγω πανηγυρισμό και φυσικά, ούτε για την ανάρτηση, όταν το σκορ είναι 3-1 σε βάρος της ομάδας τους.

Δημήτρης Μανάκος