Η Πρέμιερ… κάνει κουμάντο και στις πωλήσεις των εμφανίσεων της Bundesliga!

Τρεις ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν το φετινό καλοκαίρι από την Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζουν την καριέρα τους επί γερμανικού εδάφους έχουν προκαλέσει παροξυσμό στα κλαμπ της Bundesliga, καταγράφοντας την μεγαλύτερη πώληση των εμφανίσεων με το όνομά τους!  



Η Πρέμιερ… κάνει κουμάντο και στις πωλήσεις των εμφανίσεων της Bundesliga!

Φυσικά ο Χάρι Κέιν είναι εκείνος που έχει καταφέρει να προκαλέσει τεράστιο αντίκτυπο και η φανέλα του στην Μπάγερν Μονάχου να είναι εκείνη που «φεύγει» με τρομερούς ρυθμούς, ούσα εκείνη που πωλείται περισσότερο από κάθε άλλη.

Στην μπουτίκ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Γκρανίτ Τσάκα είναι εκείνος το όνομα του οποίου επιλέγουν οι περισσότεροι οπαδοί για την πλάτη της φανέλας που θέλουν ν’ αγοράσουν, με τον Ελβετό πρώην αρχηγό της Άρσεναλ να θεωρείται η… εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει απίστευτα τις «ασπιρίνες» του Τσάμπι Αλόνσο.

Επιπλέον, στην Βέρντερ Βρέμης, ο Ναμπί Κεϊτά… τιμάται ιδιαιτέρως και η δική του φανέλα είναι εκείνη που κάνει τις περισσότερες πωλήσεις αυτό το διάστημα, όπως αναφέρει το Kicker!

Πρώτος σε πωλήσεις είναι και ο Τσάβι Σίμονς που παραχωρήθηκε από την Παρί στην Λειψία, εντυπωσιάζοντας (και) στην Γερμανία και κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου. Στην Ντόρτμουντ δεν υπάρχει κανένα ερώτημα για τον ποδοσφαιριστή που λατρεύεται – και ίσως να συνεχίσει να λατρεύεται και μετά την αποχώρησή του – αφού ο Μάρκο Ρόις… δεν έχει αντίπαλο.