Μέχρι να μείνει ένας: Έξι αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ

Η 5η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος κάνει σέντρα έχοντας αυτή τη στιγμή έξι κλαμπ δίχως καταγεγραμμένη ήττα στο πρόγραμμα που έχουν «τρέξει»! Και όχι, δεν μιλάμε για το Big-6, αφού μπαίνει «σφήνα» η Μπρέντφορντ, αλλά και η Γουέστ Χαμ!  



Μέχρι να μείνει ένας: Έξι αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ

Η πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πριν από την έναρξη της 5ης «στροφής» της Λίγκας, περιλαμβάνει όλες τις ομάδες που στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τους, έχουν αποφύγει την απώλεια όλων των βαθμών από τις αναμετρήσεις τους.

Φυσικά η πρωτοπόρος Σίτι των 12 βαθμών ηγείται, ακολουθεί η εντυπωσιακή Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, η Λίβερπουλ του σερί των 15 αγώνων δίχως ήττα από το περσινό πρωτάθλημα και στην 4η θέση βρίσκεται η Γουέστ Χαμ παρά το γεγονός πως έχασε τον Ντέκλαν Ράις μέσα στο καλοκαίρι!

Η Άρσεναλ είναι στην 5η θέση με 10 βαθμούς (όσους και όλες οι προαναφερθείσες πλην των «πολιτών»), με στόχο φυσικά την διεκδίκηση και του φετινού πρωταθλήματος, ενώ, η Μπρέντφορντ είναι η τελευταία από τις 6 αήττητες για φέτος! Το σύνολο του Τόμας Φρανκ έχει πάρει ισοπαλία από την Τότεναμ (2-2), έχει επικρατήσει επιβλητικά της Φούλαμ εκτός έδρας και στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχε ισοπαλίες με Πάλας (1-1) και Μπόρνμουθ (2-2).

Πόσες θα μείνουν μετά και την 5η αγωνιστική και ποιες θα καταφέρουν να κρατηθούν περισσότερο; Κάτι σαν… Last Man Standing!