Μαθήματα ψυχικής υγείας από τον Ποστέκογλου: «Όλοι αντιμετωπίζουμε κάτι…» (vid)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έδειξε να κατανοεί απόλυτα πως τα εμπόδια εμφανίζονται στην ζωή του καθενός και πως μπορεί ο διπλανός ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία δεν φαίνονται, αλλά δεν παύουν να είναι σημαντικά. «Κι εγώ έχασα τον πατέρα μου πριν από 4 χρόνια και δεν είναι εδώ να με δει, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω».  



Μαθήματα ψυχικής υγείας από τον Ποστέκογλου: «Όλοι αντιμετωπίζουμε κάτι…» (vid)

Ο κόουτς της Τότεναμ πήρε την αφορμή από την ανάγκη του Ριτσάρλισον να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια, αποκαλύπτοντας πως επί αρκετούς μήνες είχε προβλήματα στο σπίτι και την οικογένειά του.

«Κανείς δεν έχει τέλεια ζωή. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να έχουν τα χρήματα που θέλουν, αλλά αυτό δεν σε κάνει άτρωτο μπροστά σε όσα μπορεί να φέρει η ζωή στο δρόμο σου. Είμαι σίγουρος πως μέσα στ’ αποδυτήρια κάθε παιδί μπορεί ν’ αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Όλοι μας, ακόμα και σε αυτή την αίθουσα, καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε ένα ζήτημα. Μπορεί ένα κομμάτι της ζωής μας να είναι τέλειο και κάποιο άλλο να έχει πρόβλημα. Μπορεί να είναι η οικογένεια, η υγεία, τα οικονομικά… Πάντοτε υπάρχει κάτι το οποίο αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος…» είπε μεταξύ άλλων ο Ποστέκογλου.