Μαγεία στην ιστορική τελική φάση του ΟΠΑΠ Unileague!

Το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών ΟΠΑΠ Unileague πέρασε στην ιστορία με μία εκπληκτική διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στους πρότυπους χώρους του ΣΕΦ Soccer Club στον Πειραιά.



Μαγεία στην ιστορική τελική φάση του ΟΠΑΠ Unileague!

Μεγάλοι πρωταθλητές οι ΒΒΗ, οι οποίοι επικράτησαν μετά από συγκλονιστικό ματς επί των Las Pulgas με σκορ 2-0. Στον μικρός τελικό, οι Πάνθραξ κέρδισαν τους Zero Play με σκορ 6-4 και κατέκτησαν την Τρίτη θέση.

Η  φετινή τελική φάση είχε και ιστορικό χαρακτήρα, αφού διεξήχθη για πρώτη  φορά ο τελικός και του γυναικείου ποδοσφαίρου. Νικήτρια ομάδα αυτή του  Νέου Ικονίου, που κέρδισε του Λύκους Αιγιαλείας στον τελικό με σκορ 3-0.  Στο τελικό του Κυπέλλου, η La Bombonera από την Πάτρα γέμισε με χρώματα Αργεντινής τη διοργάνωση και πήρε την κούπα κερδίζοντας με 3-0 τους Young Boys.

Την  τελική φάση λάμπρυναν με την παρουσία του η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά,  κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Δήμαρχος Πειραιά κος Γιάννης Μώραλης, ο  πρόεδρος του ΟΠΑΝ Πειραιά κος Ιωσήφ Βουράκης και ο αναπληρωτής πρόεδρος  του ΟΠΑΝ και ιδιοκτήτης του ΣΕΦ Soccer Club κος Γιάννης Χατζηαλέξης.

Μέγας  Χορηγός του πρωταθλήματος ο ΟΠΑΠ, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την  πρωτοποριακή διοργάνωση του φοιτητικού αθλητισμού. Χορηγοί του  πρωταθλήματος είναι επίσης η Umbro, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κατάστημα ποδοσφαιρικών ειδών R-GOL.com και το ekdromi.gr.