Έχουμε exit polls: Κόντρα Καϊσέδο - Χάβερτς για τη… χειρότερη καλοκαιρινή μεταγραφή, νικήτρια η Μπράιτον!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον «γκάλοπ» προέβη το «The Athletic», αναφορικά με το μεταγραφικό παζάρι που αισίως ολοκληρώθηκε. Χειρότερη μεταγραφή ο Κάι Χάβερτς, στα σημεία… νίκησε τον Μόισες Καϊσέδο. Νικήτρια η Μπράιτον, ως προς την κορυφαία ομάδα του «παζαριού» της Premier League!



 Έχουμε exit polls: Κόντρα Καϊσέδο - Χάβερτς για τη… χειρότερη καλοκαιρινή μεταγραφή, νικήτρια η Μπράιτον!

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» έχει ολοκληρωθεί, οι ομάδες της Premier League έχουν «επενδύσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ρόστερ τους, προχωράμε στην 5η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, αλλά το «The Athletic» φρόντισε με ένα ξεχωριστό «γκάλοπ» να παραθέσει την άποψή του για όσα ζήσαμε το προηγούμενο τρίμηνο.

Συντάκτες, ατζέντηδες και δημοσιογράφοι ψήφισαν για τη χειρότερη καλοκαιρινή μεταγραφή σε επίπεδο αγγλικού πρωταθλήματος και ο νικητής κρίθηκε στα… σημεία. Με μία ψήφο διαφορά από τον Μόισες Καϊσέδο, ο Κάι Χάβερτς κατέλαβε την εν λόγω «αρνητική» πρωτιά, παρά το γεγονός φυσικά πως βρισκόμαστε μόλις στην 4 αγωνιστική της Premier League.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο πρώην μέσος της Μπράιτον και νυν της Τσέλσι, με τον Καϊσέδο δεδομένα να βρίσκεται τόσο ψηλά, αναλογικά και με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για χάρη του.

Από εκεί και πέρα, τρίτος είναι ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν κατέχει καν ρόλο βασικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ.

Όσον αφορά την ομάδα που εντυπωσίασε περισσότερο από όλες στο μεταγραφικό παζάρι; Μπήκαν στη συζήτηση Άρσεναλ και Λίβερπουλ, αλλά στην κορυφή αναδείχθηκε η Μπράιτον. Ενισχύθηκε σημαντικά και στοχευμένα, κέρδισε την εκτίμηση των ανθρώπων που έλαβαν μέρος στο «γκάλοπ» και στην συζήτηση συμπεριλήφθηκε και ο Ανσού Φατί, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως η πιο απρόσμενη κίνηση του καλοκαιριού!

Τέλος, ως το κορυφαίο deal του καλοκαιριού ψηφίστηκε ο Τζέιμς Μάντισον, με το 50% των συμμετεχόντων να συμφωνούν. Δεύτερος ο Ντέκλαν Ράις, εντύπωση προκάλεσαν οι μόλις δύο ψήφοι στον Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Δημήτρης Μανάκος