Ο Πίκφορντ δεν έχει κάνει καμία επέμβαση στα 5 ματς των προκριματικών του Euro 2024!

Η άνεση της Αγγλίας στην κορυφή της βαθμολογίας στο γκρουπ που βρίσκεται στα προκριματικά του Euro 2024 οφείλεται και στο γεγονός πως ο Πίκφορντ δεν έχει χρειαστεί να επέμβει σε καμία περίπτωση, αφού εκλείπουν οι σοβαρές απειλές για τα γκολπόστ του! Οι μοναδικές τελικές αντιπάλων εντός στόχου… βρήκαν δίχτυα!  



Ο Πίκφορντ δεν έχει κάνει καμία επέμβαση στα 5 ματς των προκριματικών του Euro 2024!

Τα «τρία λιοντάρια» μετά το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, έμειναν στο 1-1 απέναντι στην Ουκρανία στο Βρότσλαβ το περασμένο Σάββατο. Ασφαλώς δεν κόστισε το αποτέλεσμα και αφ’ ετέρου, τουλάχιστον αποφεύχθηκε η πρώτη ήττα στη διαδικασία.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ στα πέντε παιχνίδια έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του δυο φορές, μια στην πρεμιέρα του περασμένου Μαρτίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιταλία, σε μια… μικρή εκδίκηση για τον τελικό του εξ αναβολής Euro του 2021, ενώ και οι Ουκρανοί κατάφεραν να τον νικήσουν.

Αυτές είναι οι μοναδικές τελικές ευκαιρίες αντιπάλων του προς την εστία και δέχθηκε το γκολ! Έχει παίξει σε κάθε λεπτό των πέντε αναμετρήσεων των προκριματικών κι όμως, η τελευταία του μεγάλη επέμβαση κατεγράφη στον… προημιτελικό του Μουντιάλ του Κατάρ απέναντι στους Γάλλους, όταν ακόμα το σκορ ήταν στο ισόπαλο 1-1, προτού έρθει ο αποκλεισμός από το γκολ του Ζιρού.