«Οσμή» σκανδάλου στο Σκάνθορπ – Μπάξτον: Σταμάτησε στο 95’, συνεχίζεται από την… αρχή!

«Χαμός» στη National League, μετά την απόφαση της Λίγκας να μην συνεχιστεί από εκεί που διεκόπη το ματς της Σκάνθορπ με την Μπάξτον, από το 95ο λεπτό δηλαδή, αλλά να γίνει ξανά από την αρχή!



«Οσμή» σκανδάλου στο Σκάνθορπ – Μπάξτον: Σταμάτησε στο 95’, συνεχίζεται από την… αρχή!

Απόφαση που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων έλαβε η National League, αναφορικά με την αναμέτρηση της Σκάνθορπ με την Μπάξτον, η οποία διεκόπη στο 95ο λεπτό, αλλά θα επαναληφθεί από την αρχή.

Ο διαιτητής της συνάντησης, με το σκορ στο 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, και την βροχή να έχει δυναμώσει επικίνδυνα, πήρε την απόφαση να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Άπαντες θεώρησαν πως κάτι τέτοιο ήταν προσωρινό, αλλά εκείνος επέλεξε να διακόψει οριστικά το ματς. Μία ημέρα μετά, η National League κατέστησε σαφές πως το παιχνίδι θα ξεκινήσει και πάλι από το 1ο λεπτό, με το twitter να παίρνει… φωτιά.

Τα ερωτήματα που έχουν «γεννηθεί» από την εν λόγω απόφαση είναι αμέτρητα και πολλοί ρωτούν για ποιον λόγο συνέβη κάτι τέτοιο. «Με την ίδια λογική, όταν το Τσέστερφιλντ – Όλνταμ διεκόπη στο 95’, λόγω εισβολής οπαδού, γιατί δεν ξεκίνησε ξανά από την αρχή;». Ερώτημα που επιδέχεται, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση…

Δημήτρης Μανάκος