Πάνε όλα στραβά και αποφάσισε να μιλήσει σε ψυχολόγο ο Ριτσάρλισον!

Ο Ριτσάρλισον θέλει να τα βάλει κάτω και να βρει δύναμη να μιλήσει και να μοιραστεί για όσα του ταλαιπωρούν το μυαλό. Γι’ αυτό με την επαναφορά του στην Αγγλία ανέφερε ότι θα μιλήσει με ψυχολόγο, διότι οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι…  



Πάνε όλα στραβά και αποφάσισε να μιλήσει σε ψυχολόγο ο Ριτσάρλισον!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε τεράστια ευκαιρία στο ματς της «σελεσάο» με την Βολιβία και έβαλε τα κλάματα, ενώ, στο παιχνίδι με το Περού είχε δυο γκολ που δεν μέτρησαν ποτέ.

Σε συνδυασμό και με τα όσα βιώνει στην Τότεναμ όπου δεν μπορεί με τίποτα να πάρει μπρος και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ακόμα κι ανάμεσα στους συναδέλφους του από άλλες ομάδες, οδήγησαν τον Ριτσάρλισον στην απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

«Επιστρέφω στην Αγγλία και θα συζητήσω με ψυχολόγο γιατί οι τελευταίοι πέντε μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι, αλλά τώρα ηρέμησαν τα πράγματα στο σπίτι. Πρέπει να δουλέψω με το μυαλό μου και να επανέλθω πιο δυνατός. Θέλω να καταφέρω να σημειώσω ένα καλό σερί με την Τότεναμ και να επανέλθει σε θετική κατάσταση το μυαλό μου» σχολίασε ο διεθνής επιθετικός των «σπιρουνιών».