Μόνο αγάπη για τον Τονάλι στο Μιλάνο: Επέστρεψε και υπέγραψε σε φανέλες της Μίλαν (vid)

Ο Σάντρο Τονάλι αποχώρησε από την ομάδα της καρδιάς του, όμως, οι οπαδοί της Μίλαν ξέρουν ότι θα παραμείνει για πάντα δικό τους παιδί. Έτσι του έδειξαν ξανά την αγάπη τους με την ευκαιρία της επιστροφής του στην πόλη, προτού φτάσει ξανά εκεί ως αντίπαλος για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Μόνο αγάπη για τον Τονάλι στο Μιλάνο: Επέστρεψε και υπέγραψε σε φανέλες της Μίλαν (vid)

Ο Ιταλός χαφ της Νιούκαστλ, όντας πλέον εκείνος που πήρε την ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού ποδοσφαιριστή στα χρονικά με τα 70 εκατομμύρια ευρώ που διέθεσε η Νιούκαστλ, άφησε πίσω του στο Μιλάνο μονάχα συναισθήματα αγάπης.

Αυτά, ήρθαν ξανά στην επιφάνεια με την ευκαιρία της παρουσίας του εκεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, αν και την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί εκεί θα είναι με τη φανέλα της Νιούκαστλ ως αντίπαλος των αγαπημένων του «ροσονέρι».

Πάντως, ο Τονάλι αντιλήφθηκε ότι ο κόσμος δεν τον ξεχνά και τον έχει στην καρδιά του, με οπαδούς να περιμένουν για μια φωτογραφία μαζί του και ένα αυτόγραφο σε φανέλες της Μίλαν. Φυσικά, ο ποδοσφαιριστής δεν αρνήθηκε να υπογράψει στην λατρεμένη του εμφάνιση, ακόμα κι αν πλέον δεν υπηρετεί αυτό το έμβλημα.