Φεύγει ο Σαλάχ; Η λύση είναι στο Λονδίνο – «Ο Μπόουεν αρέσει πολύ στη Λίβερπουλ!»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έμεινε. Οι Σαουδάραβες θα επιστρέψουν. Η Λίβερπουλ το γνωρίζει. Και ο Τζάροντ Μπόουεν έχει πείσει άπαντες στο «Άνφιλντ» με τις εμφανίσεις του στη Γουέστ Χαμ…



Φεύγει ο Σαλάχ; Η λύση είναι στο Λονδίνο – «Ο Μπόουεν αρέσει πολύ στη Λίβερπουλ!»

Μπορεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ προς το παρόν να παραμένει στο «Άνφιλντ», όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει κάποια ενδεχόμενη αποχώρηση, είτε τον Ιανουάριο, είτε το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Σαουδάραβες έχουν καταλήξει στο ότι θα επιστρέψουν με νέα πρόταση, με την πρώτη ευκαιρία, για τον επιθετικό της Λίβερπουλ και στόχος τους εξακολουθεί να αποτελεί ο Αιγύπτιος, ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Επί της ουσίας, η Λίβερπουλ κέρδισε χρόνο με την παραμονή του και μένει να δούμε αν θα επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με κάποιον υποψήφιο αντικαταστάτη, προτού «ξεμείνει» από λύσεις.

Ο Τζάροντ Μπόουεν φημολογείται πως αποτελεί στόχο των «κόκκινων». Το «The Athletic» υποστηρίζει πως αρέσει στον Γιούργκεν Κλοπ και πως βρίσκεται ήδη ψηλά στη λίστα της Λίβερπουλ, αν ο Σαλάχ αποφασίσει να πει το «ναι» στην Αλ Ιτιχάντ!

Δημήτρης Μανάκος