Χάρι Κέιν για το Ultimate Team, με κάρτα 90+ και «τελειώματα» που μας κάνουν να ξεχνάμε το… pace!

Μία εξαιρετική επιλογή για το EA FC 2024, γνωστό σε όλους μας… FIFA, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της. Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου, όντας ο μοναδικός Άγγλος με Overall μεγαλύτερο του 90!



Χάρι Κέιν για το Ultimate Team, με κάρτα 90+ και «τελειώματα» που μας κάνουν να ξεχνάμε το… pace!

Δύο εβδομάδες και κάτι εκκρεμούν για να κυκλοφορήσει το γνώριμο σε όλους μας, FIFA 2024, με νέα ονομασία, με αρκετά «spoil» να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Ποιος είναι λοιπόν ο μοναδικός Άγγλος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να ξεπεράσει το 90+ στην καινούργια του κάρτα, εντυπωσιάζοντας άπαντες;

Μπορεί το μυαλό όλων να πηγαίνει στον Μπουκάγιο Σάκα, στον Φιλ Φόντεν ή σε κάποιον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, όπως τον Τζακ Γκρίλις, αλλά η αλήθεια είναι πως συζητάμε για τον Χάρι Κέιν.

Αποχώρησε από την Τότεναμ, έχει ήδη διακριθεί και ξεχωρίσει στην Μπάγερν Μονάχου, αποτελεί την «αιχμή» του δόρατος στην επίθεση των Βαυαρών και βρίσκεται μόλις στην 3η θέση των κορυφαίων του επικείμενου παιχνιδιού, πίσω από τον Κίλιαν Εμπαπέ και φυσικά τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η κάρτα του έχει overall 90 και αναμένεται να αποτελέσει μία εξαιρετική επιλογή για το Ultimate Team, παρότι πέρυσι δεν ήταν στους δημοφιλέστερους, εξαιτίας της ταχύτητάς του. Μήπως όμως να μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με την εκτελεστική του δεινότητα;

Δημήτρης Μανάκος