Αν ο Ποντένσε μείνει στη Γουλβς για… όσο ανανέωσε, θα ξεπεράσει Νέβες και Μουτίνιο!

Έστω ότι σε 10 μήνες από τώρα, ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Ντάνιελ Ποντένσε και ο Πορτογάλος επιστρέψει στο «Μολινό». Αν μείνει εκεί μέχρι και το 2027, τότε θα «γράψει» ιστορία στο «Μολινό», ξεπερνώντας ακόμη και τους Νέβες και Μουτίνιο!



Αν ο Ποντένσε μείνει στη Γουλβς για… όσο ανανέωσε, θα ξεπεράσει Νέβες και Μουτίνιο!

Μπορεί ο Ντάνιελ Ποντένσε να αποχώρησε από τη Γουλβς και να υπέγραψε στον Ολυμπιακό τον μονοετή δανεισμό του, όμως το deal του με τους «λύκους», έχει ως συνέπεια ένα ιδιαίτερο στατιστικό.

Ποιο είναι αυτό; Αν ο Πορτογάλος δεν συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρολεύκους» μετά το καλοκαίρι του 2024 και κατά συνέπεια δεν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, τότε θα μείνει στο «Μολινό».

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά αποτελεί το γεγονός να μην υπάρξει πρόταση και από άλλον σύλλογο. Αν όμως αμφότερα τύχαινε να λάβουν χώρα, τότε ο Ντάνιελ Ποντένσε ενδεχομένως να «έγραφε» ιστορία.

Διότι ούτε ο Ζοάο Μουτίνιο και ο Ρούμπεν Νέβες δεν παρέμειναν στο εν λόγω γήπεδο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέντε χρόνια ο πρώτος και έξι ο δεύτερος, τη στιγμή που κανένας Πορτογάλος έχει καταγράψει επτά συνεχόμενες σεζόν στη Γουλβς, ανεξαρτήτως κατηγορίας ή διοργάνωσης…

Δημήτρης Μανάκος