Απίθανο: Η ΛΑΣΚ κατηγορεί τη Λίβερπουλ - «Δεν ξέρουν την… ιστορία μας, έκαναν δύο τρομερά λάθη!»

Φοβερά πράγματα προκύπτουν από δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΛΑΣΚ, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η Λίβερπουλ δεν τους σέβεται, καθώς δεν γνωρίζει την ιστορία και τον προπονητή της.



Απίθανο: Η ΛΑΣΚ κατηγορεί τη Λίβερπουλ - «Δεν ξέρουν την… ιστορία μας, έκαναν δύο τρομερά λάθη!»

Μπορεί η ΛΑΣΚ να χαρακτηρίζεται η «άσημη» του 5ου ομίλου του Europa League, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στη Λίβερπουλ, την Τουλούζ και την Σεν Ζιλουάζ, όμως η ίδια δεν αισθάνεται υποδεέστερη και αισθάνεται πως άπαντες πρέπει να γνωρίζουν την ιστορία της.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας στην Αυστρία, «κύκλοι» της ΛΑΣΚ υποστηρίζουν πως οι Άγγλοι δεν τους σέβονται. Για ποιον λόγο; Διότι στο αφιέρωμά τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους για τον σύλλογο, έγραψαν δύο πράγματα που είναι αναληθή.

Το πρώτο αφορά τον νυν προπονητή της ομάδας, Τόμας Σάγκεντερ, ο οποίος δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο, αλλά η Λίβερπουλ επισήμανε πως είναι πρώην παίκτης της ΛΑΣΚ.

Το δεύτερο αφορά το γεγονός πως η Λίβερπουλ επισήμανε ότι η ΛΑΣΚ δεν έχει βρεθεί ποτέ σε ομίλους του Europa Conference League, πράγμα που έχει συμβεί τη σεζόν 2021-22.

Τότε, η ΛΑΣΚ είχε αποκλειστεί από τη Σλάβια Πράγας, με συνολικό σκορ 7-5, αλλά είχε φτάσει ως εκείνο το σημείο του θεσμού δίχως ήττα.

Δημήτρης Μανάκος