Ο Πίκφορντ το έκανε… ξανά: «Θύμισε» Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, απέκρουσε τρεις φορές στην ίδια φάση! (vids)

Μπορεί να είναι ασταθής, μπορεί να κάνει λάθη, αλλά όταν ο Τζόρνταν Πίκφορντ είναι στη μέρα του, δυσκολεύεσαι τρομερά να τον κερδίσεις. Το απέδειξε με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το επιβεβαίωσε και με την εθνική Αγγλίας, αποκρούοντας ξανά, τρεις φορές στην ίδια φάση.



Ο Πίκφορντ το έκανε… ξανά: «Θύμισε» Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, απέκρουσε τρεις φορές στην ίδια φάση! (vids)

Το ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν εξελίσσεται καλά για τον ίδιο. Έχει δεχθεί ένα αστείο γκολ, στο οποίο προφανώς και δεν φέρει ευθύνη, αλλά η μπάλα έχει πάει στην πλάτη του, με συνέπεια να λογίζεται ως αυτογκόλ.

Η Έβερτον όμως καταφέρνει να ισοφαρίσει. Κάνει το 2-2 και επιχειρεί να το κρατήσει, προκειμένου να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται όμως μία απίθανη απόκρουση του Πίκφορντ. Σε δύο διαφορετικές τελικές προσπάθειες στην ίδια φάση.

Ο ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πιάνει μια φοβερή κεφαλιά, σκαστή, στην τελευταία φάση του ματς. Ο Πίκφορντ το βγάζει. Ακολουθεί και δεύτερη τελική προσπάθεια. Αυτή τη φορά αντιδρά με το κεφάλι.

Και κάπως έτσι, η ιστορία επαναλήφθηκε και στην προπόνηση της Αγγλίας. Σουτ, απόκρουση, δύο ακόμη τελικές προσπάθειες, με τον Άγγλο να αντιδρά εκπληκτικά, σε.. δευτερόλεπτα. Θύμισε το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Έβερτον. Και το twitter της χώρας του επισήμανε πως του αρέσουν τέτοιου είδους… στιγμές.

Δείτε την απόκρουση με την εθνική Αγγλίας:

Δημήτρης Μανάκος