Οι Άγγλοι δεν γνωρίζουν την ΑΕΚ και… διαφωνούν: «Διπλό» στην Μπράιτον ή τελευταία θέση;

Σε δύο εβδομάδες, η Μπράιτον «γράφει» ιστορία και συναντά για πρώτη φορά ομάδα εκτός Αγγλίας, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έμελλε αυτή να είναι η ΑΕΚ. Και από τη στιγμή που οι Άγγλοι δεν γνωρίζουν πολλά για την ελληνική ομάδα, διαφωνούν…



Οι Άγγλοι δεν γνωρίζουν την ΑΕΚ και… διαφωνούν: «Διπλό» στην Μπράιτον ή τελευταία θέση;

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις των φίλων της Μπράιτον για την κλήρωσή της ομάδας τους στο Europa League, με το «ιστορικό», πρώτο τους παιχνίδι στην Ευρώπη, να έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ θα «μεταβεί» στο «Άμεξ» για να συναντήσει τους «γλάρους» και οι Άγγλοι αναδεικνύουν με τα σχόλιά τους στο Twitter, πως γενικότερα δεν έχουν μεγάλη εικόνα από τις δυνατότητες της «Ένωσης» και το υπάρχον υλικό, που έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στα χέρια του ο Ματίας Αλμέιδα.

Για τον λόγο αυτό, διαφωνούν, με τις απόψεις δύο φίλων της Μπράιτον - κατά πάσα πιθανότητα - να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Συγκεκριμένα, ο ένας υποστηρίζει πως η Μπράιτον θα ηττηθεί στην Αγγλία από την ελληνική ομάδα, με 1-0. Δεν επισημαίνει τον σκόρερ, αλλά στηρίζει την ΑΕΚ, «ποντάροντας» στο γεγονός πως οι συμπατριώτες του θα είναι αγχωμένοι, λόγω πρεμιέρας.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και οι… σίγουροι, αναφορικά με την κατάταξη του ομίλου. Κατατάσσουν στην 3η θέση τους Άγγλους, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο τέλος του γκρουπ, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δημήτρης Μανάκος