Ρέξαμ – EFL σημειώσατε «διπλό», χωρίς… ένσταση!

Ένσταση σκεφτόταν να καταθέσει η Ρέξαμ στην EFL, αναφορικά με το ζήτημα της μεταγραφής του Λουκ Άρμστρονγκ, με τον ποδοσφαιριστή τελικά να μένει στην Χάρογκεϊτ. Τελικά, το ενδεχόμενο αυτό δεν υφίσταται πλέον και η ομάδα του Φιλ Πάρκινσον ζήτησε συγγνώμη από τον επιθετικό της League Two!



Ρέξαμ – EFL σημειώσατε «διπλό»,  χωρίς… ένσταση!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η φημολογούμενη μετακίνηση του Λουκ Άρμστρονγκ στη Ρέξαμ, ο οποίος θα σηματοδοτούσε το απόλυτο ρεκόρ μεταγραφής για τους Ουαλούς, καθώς θα δαπανούσαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μισό εκατομμύρια.

Στο τέλος της ημέρας όμως, ο επιθετικός της Χάρογκεϊτ, που σκόραρε 16 γκολ πέρυσι στη League Two, παρέμεινε στην ομάδα του. Η Ρέξαμ είχε συμφωνήσει μαζί του, η Χάρογκεϊτ είχε ανάψει το «πράσινο φως», αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η EFL έκρινε πως είναι εκπρόθεσμη.

Η πρώτη αντίδραση της Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς ήταν να κατατεθεί ένσταση. Ωστόσο, όπως διευκρίνισαν μέσω τοποθέτησής τους οι Ουαλοί, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται πλέον, καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να κερδίσουν την EFL.

Συνεπώς, ο Άρμστρονγκ συνεχίζει κανονικά στην 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά όχι στη Ρέξαμ και η τελευταία του ζήτησε συγγνώμη, για όσα έλαβαν χώρα και δεν ολοκληρώθηκε μία κίνηση – ρεκόρ για αμφότερες πλευρές.

Δημήτρης Μανάκος