Το «fair play» του Λαλάνα: Μπορούσε να τον φέρει ξανά στην Μπράιτον, αλλά του… μίλησε για τον Ποτσετίνο!

Η αλήθεια είναι πως ο Άνταμ Λαλάνα γνώριζε ότι έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τον Λέβι Κόλγουιλ, όταν ο τελευταίος του ζήτησε την άποψή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αλλά ο Άγγλος δεν σκέφτηκε την Μπράιτον, αλλά το… μέλλον του πρώην συμπαίκτη του. Και τον έπεισε να μείνει στην Τσέλσι!



Το «fair play» του Λαλάνα: Μπορούσε να τον φέρει ξανά στην Μπράιτον, αλλά του… μίλησε για τον Ποτσετίνο!

Ο Λέβι Κόλγουιλ και ο Άνταμ Λαλάνα γνωρίζονται από την Μπράιτον, με τον δανεισμό του πρώτου στους «γλάρους», στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, να κρίνεται ολότελα επιτυχημένος.

Το καλοκαίρι όμως ήταν δύσκολο για τον νεαρό στόπερ. Η Τσέλσι ενδιαφερόταν να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά ο ίδιος ήταν… δύσπιστος, αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του. Δεν ήξερε τι θέλει να κάνει και ένας νέος δανεισμός στους «γλάρους», είχε πέσει φυσικά στο τραπέζι.

Εκεί όμως εμφανίστηκε ο τέως παίκτης της Λίβερπουλ. Ο Κόλγουιλ ζήτησε τη γνώμη του Λαλάνα και ο τελευταίος του επισήμανε πόσο σημαντικό είναι να δουλέψει με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Λαλάνα τον γνώριζε άλλωστε, έχουν συνεργαστεί μαζί στη Σαουθάμπτον και του επισήμανε πως είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και πως μόνο θετικά έχει να αποκομίσει κανείς, αν δουλέψει μαζί του.

Και ο Λέβι Κόλγουιλ τον άκουσε. Αποτέλεσμα; Υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι, και παρότι η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τους «μπλε», ο ίδιος αποτελεί βασικό μέλος στις επιλογές του νέου του προπονητή. Ο Άνταμ Λαλάνα… μάλλον είχε δίκιο!

Δημήτρης Μανάκος