Να παίξει ο Παρέδες 80 ματς; Η Παρί είπε «ναι» στον Μουρίνιο, σε κάτι που δεν έχει γίνει… ποτέ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και η Ρόμα φαίνεται πως «έκλεισαν» μία εξαιρετική συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Απέκτησαν τον Παρέδες και η Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε να λάβει δύο εκατομμύρια, σε περίπτωση που ο τέως παίκτης της παίξει 80 ματς ως βασικός με τη νέα του ομάδα. Μόνο που αυτό, δεν έχει συμβεί ποτέ!



Να παίξει ο Παρέδες 80 ματς; Η Παρί είπε «ναι» στον Μουρίνιο, σε κάτι που δεν έχει γίνει… ποτέ!

Ο Λεάντρο Παρέδες συνεχίζει την καριέρα του στη Ρόμα και αποτελεί μία ακόμη ηχηρή απόδειξη πως παρά το κακό ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» στη σεζόν, το μεταγραφικό τους καλοκαίρι κύλησε ιδανικά.

Πήραν τον Ρομέλου Λουκάκου με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, απέκτησαν τον Ρενάτο Σάντσες, τον οποίον πιστεύουν πολύ και αισίως, συμφώνησαν με τον Λεάντρο Παρέδες από την Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι 2,5 εκατομμυρίων.

Ωστόσο, οι Γάλλοι θέλησαν να βάλουν και μία ιδιαίτερη… ρήτρα στη συμφωνία του Παρέδες με τη Ρόμα. Έναν όρο που θέλει να μπαίνουν στα ταμεία τους ακόμη δύο εκατομμύρια, σε περίπτωση που ο παίκτης καταγράψει τουλάχιστον 80 ματς ως βασικός στην Ιταλία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προφανώς και είπε «ναι» γιατί… ξέρει. Τι γνωρίζει; Πως ο Παρέδες δεν έχει παίξει ποτέ περισσότερα από 80 ματς στην καριέρα του με τον ίδιο σύλλογο, εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πόσο μάλλον, ακόμη πιο δύσκολο, να συμπληρώσει έναν τόσο μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων, με τη φανέλα του βασικού. Προϋποθέτει άλλωστε να παραμείνει στη Ρόμα για τουλάχιστον μία διετία. Και στα 29 του χρόνια, η Ρόμα αποτελεί την… 8η διαφορετική ομάδα στην καριέρα του!

Δημήτρης Μανάκος