Η ασίστ που θαυμάζεις χωρίς… χρώμα: Όλη η Αγγλία «παραμιλά» με τα φάλτσα που έβαλε ο Άρνολντ! (vid)

Δεν σκόραρε. Δεν είχε καν την ασίστ. Αλλά όλοι συζητούν για αυτόν. Είναι άλλωστε μία… ακραία πάσα, που επί της ουσίας «έφτιαξε» το 2-0 της Λίβερπουλ. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αντίδραση του Αλέξις ΜακΆλιστερ για την απίθανη ασίστ του Αλεξάντερ Άρνολντ!



Η ασίστ που θαυμάζεις χωρίς… χρώμα: Όλη η Αγγλία «παραμιλά» με τα φάλτσα που έβαλε ο Άρνολντ! (vid)

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ παίρνει την μπάλα πίσω από τη σέντρα, έχοντας συγκλίνει και πάλι πολύ. Όλοι γνωρίζουμε πως προτιμά να αγωνίζεται στον άξονα παρά ως δεξιός μπακ και η τάση που διαθέτει φυσικά και δεν κρύβεται.

Όταν του το επιτρέπουν οι συνθήκες αναλαμβάνει επιθετικές πρωτοβουλίες και με το σκορ στο 1-0 για τη Λίβερπουλ απέναντι στην Άστον Βίλα, ο Άγγλος αποφάσισε να κάνει κάτι θεαματικό.

Είδε τον χώρο που δημιούργησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ και θέλησε να του περάσει την μπάλα. Το έκανε όμως ακόμη πιο δύσκολο. Έβαλε αδιανόητα φάλτσα στην μπάλα. Και επί της ουσίας, έφτιαξε το 2-0.

Το πλάνο που χάρισε στο κοινό της η Λίβερπουλ, από την οπτική πλευρά που θα είχε και ο Άλισον δηλαδή, είναι άκρως εντυπωσιακό. Και δεν έχει… χρώμα. Η Αγγλία συζητά ξανά για την διορατικότητα του Αλεξάντερ Άρνολντ. Του χρόνου το καλοκαίρι άλλωστε, ενδέχεται να της είναι και απαραίτητος.

Δείτε το βίντεο και το αυτογκόλ του Κας, με τον ΜακΆλιστερ να κοιτά αμέσως τον Άρνολντ για αυτό που έχει κάνει:

Δημήτρης Μανάκος