Ο Τζο Μπάρτον και η Μπρίστολ έχασαν την πιο ακριβή μεταγραφή ιστορικά για… 50 δευτερόλεπτα!

Απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ανάμεσα στην Μπρίστολ Ρόβερς και την Πιτέρμπορο, με χαμένη την ομάδα του Τζο Μπάρτον!



Ο Τζο Μπάρτον και η Μπρίστολ έχασαν την πιο ακριβή μεταγραφή ιστορικά για… 50 δευτερόλεπτα!

Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην deadline day. Άπαντες ξέρουμε πως οι Άγγλοι «λατρεύουν» να ανακοινώνουν ποδοσφαιριστές την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, γνωρίζοντας το αντίκτυπο που έχει στο φίλαθλο κοινό τους μία τέτοια κίνηση.

Αυτό λοιπόν πήγε να κάνει και η Μπρίστολ Ρόβερς, η οποία ήθελε να αγοράσει τον Κλαρκ Χάρις από την Πιτέρμπορο, καταθέτοντας την πιο ακριβή πρόταση στην ιστορία της.

Το ρεκόρ της έγκειται στις 446 χιλιάδες και αισίως, η ομάδα του Τζο Μπάρτον πρότεινε κάτι λιγότερο από τα… διπλά στον σύλλογο της League One, για να αγοράσει τον επιθετικό της. Ο ίδιος συμφώνησε, η Πιτέρμπορο άργησε να απαντήσει όμως.

Η ώρα για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου πλησίαζε και η Μπρίστολ έστειλε υπενθύμιση στην Πιτέρμπορο πως πρέπει να πάρει μία οριστική απάντηση. Ο χρόνος λιγοστεύει και η τελευταία, αποφασίζει να κάνει αποδεκτή την πρόταση.

Όλα δείχνουν πως ο Χάρις θα καταλήξει στην Μπρίστολ. Αρκεί να σταλούν μόνο τα απαραίτητα έγγραφα. Και αυτό δεν συνέβη ποτέ. Η Μπρίστολ Ρόβερς άργησε για… 50 δευτερόλεπτα σύμφωνα με τους Άγγλους και ο Χάρις συνεχίζει κανονικά στην ομάδα του, με την οποία «δένεται» με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η ζωή όλων συνεχίζεται κανονικά, αλλά ο Μπάρτον και η ομάδα του θεωρούν πως έχασαν μία ευκαιρία. Και είναι λογικό. Βρίσκονταν 50 δευτερόλεπτα μακριά από το να «γράψουν» ιστορία. Και σημάδεψαν το… δοκάρι, εξαιτίας της Πιτέρμπορο!

Δημήτρης Μανάκος