«Εμφύλιος» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ, ο Σάντσο που απάντησε και ο κόσμος που… διχάστηκε!

Δεν είναι καλό το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να κατακρίνει δημόσια τον Τζέιντον Σάντσο και τον ποδοσφαιριστή των «κόκκινων διαβόλων» να απαντά με ανάρτησή του. «Διχάστηκαν» οι φίλοι του συλλόγου, δεν είναι λίγοι αυτοί που στηρίζουν τον δεύτερο!



«Εμφύλιος» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ, ο Σάντσο που απάντησε και ο κόσμος που… διχάστηκε!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Premier League από την Άρσεναλ και ο Έρικ Τεν Χαγκ ήταν έξαλλος μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Έκανε λόγο για διαιτησία και τραγικά λάθη του VAR, αλλά δεν περιορίστηκε μόνο εκεί. Ρωτήθηκε για ποιον λόγο ο Σάντσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και έκανε λόγο για… χαμηλότερο επίπεδο συγκριτικά με τους υπολοίπους στην προπόνηση, βγάζοντας στη «σέντρα» τον ποδοσφαιριστή του.

Ο Τζέιντον Σάντσο όμως, δεν δίστασε να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Επισήμανε σε όλους να μην πιστεύουν ό,τι διαβάζουν, χαρακτήρισε τον εαυτό του «αποδιοπομπαίο τράγο» και είπε πως συνεχίζει να παλεύει για το σήμα που φορά.

«Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω στους ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς αναληθή. Αφοσιώθηκα στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω πως υπάρχουν άλλοι λόγοι για αυτό θέμα στους οποίους δεν θα αναφερθώ. Είμαι για καιρό ο αποδιοπομπαίος τράγος και αυτό δεν είναι δίκαιο.

Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο χαμογελαστός και να βοηθάω την ομάδα. Σέβομαι όλες τις αποφάσεις του προπονητικού team, παίζω μαζί με φανταστικούς παίκτες και ξέρω ότι κάθε εβδομάδα είναι μια πρόκληση. Θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό το σήμα!»., έγραψε χαρακτηριστικά, με τον «πόλεμο» να έχει «ξεσπάσει» για τα καλά στο «Ολντ Τράφορντ».

Διχάστηκαν οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» με όλα αυτά, πολλοί στηρίζουν τον παίκτη, αρκετοί κατακρίνουν τον Έρικ Τεν Χαγκ, άλλοι προσπαθούν να εκλογικεύσουν την κατάσταση.

Τα δεδομένα όμως είναι δύο, Ούτε ο Ολλανδός προπονητής μπορεί να «πυροβολεί» δημόσια έναν παίκτη του, μετά από μία ήττα, ούτε ο τελευταίος να προβαίνει σε αναρτήσεις, προκειμένου να απαντήσει, δίχως το club να παρεμβαίνει. Κάτι πηγαίνει λάθος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Δημήτρης Μανάκος